Sari la conținut
Forum Roportal
liliah

nu stiu ce simt pt el, daca sa merg mai departe in relatie...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna, sunt Lili din Valcea, am 37ani, ce sa va spun, nu prea am avut de fel noroc in dragoste, nu am fost maritata, nici relatii care sa se ajunga la acel nivel, parca ar fi un blestem :(, dar asta e sa strecem peste..., de aproape doua luni in sfarsit am cunoscut un tip care cat decat imi este aproape, suntem din orase diferite, el fiind din Craiova (36ani), dar ne auzim zilnic, ne vizitam prin rotatie aproape in fiecare weekend, pare a fi totul ok, doar ca nu simt emotii, nu stiu ce simt, la pat cat decat ne potrivim, chiar daca uneori mi se pare cam mecanic, nu se intampla nimic de la sine, mi se pare cam imatur in multe situatii si nu stiu cum sa fac ca sa schimb spre bine situatia, ori pur si simplu nu vreau sa accept ca pur si simplu nu ne potrivim?..... m-am saturat sa fiu singura, ma ajuta cineva cu vre-un sfat cu o parere ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e si imatur, sexul e cam naspa, nu simti emotii cand esti cu el....ti-ai cam raspuns singura.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu sunt satanista, de ce imi dai tu mie sfaturi?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ce sa fac daca dau numai peste dastia care le place decat sa-si traiasca viata fara responsabilitati, fara griji :(, eu ma implic intr-o relatie nu stau ca momaie dar uite ca nu am dat peste cineva care sa fim cat decat potriviti, nu zic perfect dar macar sa fie bine, sa stiu ca exista speranta la o viata impreuna optima, nu un sacrificiu...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un om perfect de care visezi inca nu s-a nascut!!!   Intr-o relatie se mai lasa din pretentii ca sa se invarte roata.   Am auzit zeci de cazuri ca nu se poate intelege cu nimeni si se considera speciala ca are un stil si nivel de viata ridicat.   Am mai observat ca sotul alteia este idealul viselor neimplinite, asta din cele de langa mine ca-s destule care si la 85 de ani mai cauta omul potrivit si ingroapa la partneri cu doi deodata!!!   care mor de batrinete nu de altceva ca-s mai seniori si au si finante sa suporte naravurile tineresti ... sex ... cazinouri ... etc.   Viva Las Vegas!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ba ai inteles gresit, nu caut perfectiunea, ci un om cu care sa facem echipa. sa ne completam, nu am cautat barbat cu bani, dar nici un amarat fara macar un servici oarecare, asta conteaza mai putin, e vb de sentimente, de ce ofer si ce primesc, mie imi place romantismul in relatie, micile detalii, implicarea, cand fac un efort ptr cineva automat ma astept si la recunostinta, macar de la persoana de langa mine, cer prea mult?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×