Jump to content
Forum Roportal
Minnye

Bijuterii

Rate this topic

Recommended Posts

Heei! :bye:  Am si eu o intrebare..Unde as putea vinde bijuterii de ale mele pe care nu le folosesc,care au fost purtate de cel mult 2 ori(unele deloc),fiind in stare perfecta? Daca este vreo persoana interesata pot atasa poze!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu sunt bjuterii de valoare.

 

mai bine le pui snur alb-rosu si le faci cadou de 1 martie/8 martie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi plac cerecii din poza 3 si bratara din poza 4 :-)

Dar poate te razgandesti si le poti :-)

Nu trebuie sa fie de valoare pentru a fi dragute!

Sau le poti oferi cadou cum s-a sugerat deja. Sigur se vor bucura cele care le vor primi :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Garnet,  piatra lunii Januarie ... ca si semnele de Zodiac si aceste pietre il caracterizeaza pe cei nascuti in aceasta luna, si eu sint Capricorn nascuta in Januarie, deci este si piatra mea adoptata de azi preferata de acum incolo.   Ador culorile in care se gasesc in natura si o sa-mi cumpar cateva bucati de bijuterii, inel si bratara ca cercei nu port si nici in gat nu prea am nimic decat foarte rar.   N-am dat importanta pan-acum de aceste pietre, dar azi am timp, de ce nu, si voi incepe cautarea lor in magazinele de Second ca acolo sint varsate tot ce a ramas de la persoane care ne parasesc si rudele vor banii pe casa, nu pe resturi din sertare!!!

 

"Garnet este o piatra  semipretioasa care au toate culorile, exceptind albastrul.Este specifica lunii ianuarie. Garnet aduce noroc. De fapt, el promite sa aduca oricui le poarta mai mult decitbinecuvintare.Mult timp a fost considerata ca o piatra care regenereaza si vindeca, aduce putere. De asemenea, este un suport interior si induce armonie.Daca este purtat poate da iluminare, claritate si compasiune.Dizolva sentimentul de izolare si alienare si il cu inlocuieste cu inspiratia, influenta simotivatia.Ca adevarata bijuterie, garnet este o piatra veche plina de stabilitate, putere si sinceritate.Sarbatoreste cu garnet in luna ianuarie, si bucura-te de aceasta piatra!"

Edited by Davi_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×