Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

De maine incepe black friday si ma gandeam sa fac un topic pe aceasta tema.

Peste tot pe internet e plin de reclame, zvonuri, asteptari despre ziua de maine.

Si eu am fost prins de aceasta febra. Eu personal vreau sa imi iau un playstation 4. Cand a aparut era destul de scump si nu prea erau jocuri pentru el si am zis ca astept. Ma mai uitam din cant in cand la diferite situri si dupa un an au scazut pretul considerabil.

Ieri m-am decis sa fac comanda inainte de black friday chiar daca ar fi cu 100, 200 de lei in plus sa nu trebuiasca sa astept cel putin o saptamana pana vine sau sa ma enervez daca nu prind oferta. Dupa care am auzit tot ieri, mai tarziu un  zvon cum anumite magazine ar oferi ps4 la jumatate de pret si sincer m-am bucurat. Dupa aia am stat sa ma gandesc cati oameni vaneaza acelas produs, cate produse sunt, la ce ora incepe oferta, trebuie sa ma trezesc la 5 dimineata sa dau refesh din 5 in 5 secunde ca sa prind si eu oferta si as fi dispus sa fac asta.

Mai se pune problema ca eu stiu ce vreau sa iau, o sa vanez un singur produs dar ce fac cei care nu stiu ce vor, vor sa vada mai intai ce e redus, cu cat si sa vorbeasca si cu partenerul/ partenera daca se merita. Ei au vreo sansa sa cumpere ceva inainte sa le scrie rosu mare pe ecran "stoc epuizat"? Mai nou cred ca trebuie facut un plan de atac, poate un sistem cu schimb de ture pentru cupluri "Eu stau pana la 4 dimineata si tu de la 4 la 7" ca poate nu incepe de la 00:00 fix.

 

Voi ce ati vrea sa va luati, ce ati vrea sa fie redus?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anul asta nu stiu. Anul trecut am luat televizor, dar on line ca unele magazine aici au Black Friday in magazinul lor on line. Am stat cu mana pe mouse de am amortit, ca sa dau click la ora 6 cand au deschis magazinul. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

O femeie muta unde gasesc? Platesc greutatea sa in aur.

si oarba

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nici nu cred ca exista ziua asta aici, nu Aud/vad deloc reclame.

 

oricum nu am bani sa arunc pe impulsuri de moment si  vine craciunul, se asigura altii ca-mi umplu casa de chestii de care nu am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au fost ceva redurecri la emag( doar ca din greseala cica) am vz ca au prins unii televizor de 4000 lei cu 3 lei :)) si alte cateva asemanatoare cu 1-8 lei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×