Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Bitch

Cum inchei o prietenie ?

Recommended Posts

Fara sa-i ranesti sentimentele persoanei respective spunandu-i adevaratele motive, fara argument, cearta, samd.... ?

 

Si nu e vorba de o prietenie de suflet, din aia de lunga durata, ci de o prietenie normala, amicitie mai mult.

 

Te faci ca ploua, nu o mai suni, nu raspunzi la tel, te scuzi ca esti ocupat/a mereu, ii spui pe sleau ? Cum ?

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un om interesant este interesant si in despartiri.

 

O metoda interesanta, care il va conduce pe celalalt sa se autoexcluda din amicitie, consta in expunerea propriei persoane la un nivel inalt al intelectului, unde acela se va simti pe dinafara.

Este o despartire, in termeni eruditi si elevati, nepronuntata de niciuna din parti, a carei durata depinde de calitatea si cantitatea notiunilor pe care le aduci in fiecare conversatie.

Intre conversatii, nu trebuie apelata sau cautata acea persoana. Cand esti luat la rost de ce nu mai dai semne de viata, ii dovedesti pe cinstite de ce, ba chiar poti sa-i soliciti ajutorul, ca sa simta dificultatea.

 

:kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai tocmai ca sunt luata la rost ca de ce nu-mi fac timp sa socializez mai mult cu acea persoana. Pentru ca nu am placere de aia, dar nu ma trage inima sa-i spun asta in fata. Asta pe langa faptul ca eu am familie, copil, alti prieteni, alte interese si stil de viata.

Ma streseaza conversatiile cu ea, sfaturile si opiniile nesolicitate si halucinante, mentalitatea si prejudiciile recent aparente ale ei. 

In ce univers sau realitate paralela simte un om placere sa socializeze cu amic care cand te suna, te ia la rost si bani marunti de simti ca ti-ar fi cel putin parinte si tu un mucos de copil neascultator ?

Edited by Naeema
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu m-as indeparta fara nicio explicatie, mai ales ca tu spui ca nu-i o companie placuta si obisnuieste sa te judece. 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

As fi procedat astfel daca nu mi se intampla mie recent acest lucru cu o prietena de suflet pe care o cunosteam de mai bine de 20 de ani. A rupt legatura fara nici o explicatie cu exceptia acestei fraze "intr-una din zilele astea o sa-ti spun eu motivele mele", iar eu orgolioasa si suparata, nici nu i-am cerut explicatie pana in ziua de azi si nici nu cred ca o voi contacta sa o intreb de ce si cum. Asta i-a fost decizia....asa sa fie, life goes on. Cu toate ca m-a durut.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. De aia nu vreau sa fac asa cu aceasta persoana pentru ca poate s-ar simti cum m-am simtit eu. Ergo dilema.

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inteleg. Dar parerea mea e ca in situatii din astea, orice explicatii ai da, tot nu o sa fii pe placul celuilalt, ba chiar poti complica lucrurile, pt. ca celalalt te poate intelege gresit sau, chiar daca nu intelege gresit, nu e de acord cu motivatiile tale. Oamenilor nu le place sa fie parasiti, indiferent ce inseamna a parasi, se simt devalorizati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te faci ca ploua, nu o mai suni, nu raspunzi la tel, te scuzi ca esti ocupat/a mereu.

 

Fix asa.

Pui luneta la ooochi... iti relaxeazi corpul... apesi usor, usor pe tragci... auzi explozia, simti o scurta apasare pe umarul drept... dai luneta jos de la ochi, si uiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×