omulfarachip 21 Report post Posted September 14, 2014 Am deschis acest topic pentru ca fiecare, in dimineata devreme cand intra pe forum, sau seara tarziu, sau oricand ia o hotarare importanta pentru viata lui, sa se roage. Va fi de forma: "Doamne, ajuta-ma sa....". Userii se pot ruga, in continuare, pentru cei care au postat anterior, sub forma: "Doamne, ma rog si eu pentru userul X..." Voi incepe eu: Doamne, ajuta-ma sa imi urmez misiunea, si sa incep sa citesc cu aviditate carti in timpul meu liber, astfel incat sa ma pregatesc pentru misiunea mea, aceea de a sluji acestei tari. Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted September 14, 2014 Eu ma ajut singura. Nu ma rog la nimic, in special la deitati imaginare. Share this post Link to post Share on other sites
omulfarachip 21 Report post Posted September 14, 2014 Te inteleg, dar aici e sectiunea de Religie. Apelul meu este catre cei care cred. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted September 14, 2014 Mno scuze, my bad. Spor la rugaciune atunci. 1 Share this post Link to post Share on other sites
omulfarachip 21 Report post Posted September 14, 2014 Naeema, problema nu e ca oamenii nu cred, ci faptul ca ei cred in mod superficial. Eu cred in mod autentic. Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 17 Report post Posted September 15, 2014 Deci e rugaciunea zilei pentru userul de mai sus? Doamne, da-i liniste lui Andrei, multa liniste! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Davi_ 6965 Report post Posted September 15, 2014 Un fel de 'opreste`i curentul' ? Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 17 Report post Posted September 15, 2014 Doamne, da-i lui bydy putere, ca isi ia ea ce-i trebuie. 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted September 15, 2014 Naeema, problema nu e ca oamenii nu cred, ci faptul ca ei cred in mod superficial. Eu cred in mod autentic. Nu esti singurul care crede in mod autentic. Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 17 Report post Posted September 15, 2014 Doamne, da-i lui Naeema o nora buna! 1 Share this post Link to post Share on other sites