Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Iluzia liberatii de expresie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De vreo catva vreme de cand am contul de Facebook, ma mai joc din cand in cand niste poker si rummi cand n-am ce face. Nu am avut in general probleme cu conturile, inafara de o singura data cand contul de Facebook mi-a fost accesat ilegal, adica hacked, de niste putzoi din Indonezia (ca mi-a aratat la setting de unde s-a facut logarea) care mi-au golit contul de chips la Zynga Poker. M-am facut foc si para la vremea aceea, pentru ca agonisisem cam 10 mil in castiguri. laugh.png

 

Bun, schimbat parola, facut ce mai trebuia la setari si de atunci absolut nici o problema. Recent, de cand cu conflictul in Gaza, sunt mai activa pe Facebook, in sens politic si umanitar. Intr-o zi mi se pune pata si-mi trag la poza de profil urmatoarea imagine:

 

 

Intru ca de obicei pe jocul de poker pe Facebook, joc cateva zile si pe urma iau o pauza. La vreo saptamana ma loghez din nou si hopa imi apare ditamai mesajul de avertisment cum ca am incalcat Terms and Regulations al site-ului Zynga Poker si prin urmare am doua optiuni pentru ca contul sa nu-mi fie suspendat definitiv:

1. Sa fiu de acord sa mi se confiste 90% din suma de chips pe care o aveam si sa continui sa joc cu rahat de maruntis ce mi-ar fi lasat ei in cont

2. Sa cer echipei administrative Zynga sa investigheze problema cu contul meu si acuzatiile impotriva mea ca user.

 

Aleg optiunea 2. Primesc raspuns scurt inapoi, ca am incalcat regulile si pot juca in continuare cu o fractiune din chips, dar sunt avertizata ca la urmatoarea abatere o sa mi se suspende contul.

Le raspund inapoi "go f**k yourselves, I did nothing wrong...sunteti niste sarlatani care acuzati oamenii aiurea ca sa aveti pretext sa le luati chipsurile si sa-i faceti sa cumpere chips cu bani reali".

 

Azi primesc raspuns.

10553611_10152300649899033_8392392166974

 

Wow !!!!! it appears that you were suspended for Inappropriate Images that promotes violence, hatred, drug use, illegal weapons or explosives.

 

rotflmao.gif

N-am stiut daca sa ma supar sau sa ma bufneasca rasul. Pana la urma m-a bufnit rasul.

 

Credeti in coincidente ? Eu nu. De cand am pus poza aia la profil a inceput problema. Si uite asa cu activismul politic pe Facebook, daca acel activism supara un anumit grup de oameni. rolleyes.gif

Daca imaginea aia promoveaza toate rahaturile alea ce mi-au insirat ei, io ma sinucid acum. Poate in mintea unora tulbure si ranceda, da, promoveaza acele chestii.

 

PS: Rog corectarea titului. Am omis un "t" in libertatii. Multumesc.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca eu pun poza asta la profil pe FB, aici sau in geamul masinii e ok?

 

 

post-81199-0-44000100-1407519957_thumb.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca e ok decat daca imaginea arata asa:

 

hindu-swastika.gif

 

Trebuie sa aiba punctele alea ca sa se diferentieze de Swastika nazista.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

OK. Cum vad eu situatia.

 

Probabil regulamentul lor (de fapt sigur) interzice imaginile care exprima sau sugereaza xenofobia, rasismul samd.

 

Inteleg de ce ai postat imaginea presupunand ca se refera la statul Israel si nu la toti evreii de pe planeta, care pot fi sau nu de acord cu politica acelui stat. Ca nu au putut sa lase avatarul acolo, inteleg.

 

Faza cu chip-urile care se pot transforma in bani, 90% la orice abatere, mi se pare escrocherie curata. Pun pariu ca le-ar pica bine sa ai asemenea abateri cat mai des.

 

Referitor la exprimarea impotriva Israelului...

 

Pare a fi un NO-NO pretutindeni. Se merge pana la a machia istoria si a pedespsi, discredita sau cenzura persoane avizate care demonstreaza ca au existat mari minciuni cu privire la WWII si perioada premergatoare.

 

Cateva nume de referinta (desi banuiesc ca le cunosti deja):

 

David Irving, istoric;

Norman Finkelstein, profesor universitar (evreu);

Fred Leuchter, specialist in alcatuirea camerelor de gazare, vezi Leuchter Report;

Noam Chomsky, doctor in lingvistica.

Pai poate ti se va spune si tie ca promovezi nush ce chestii, printre care desigur si droguri. rotflmao.gif

 

Sunt americani. Sa fim toleranti cu terciul pe care il fac (unii dintre ei) din tot ce e ''good'' si tot ce e ''evil'' (in special cand le ies ceva bani din asta).

Editat de RisingPhoenix

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iluzia libertatii este peste tot! Nu,nu este nicio libertate! Nici de expresie,nici de vorbire,nici de opinie! Este o cautare continua de a gasi motive sa aratam cu degetul( sau sa incasam niste bani in cazul tau) pe motive specificate intr-un text interpretabil! Propria alegere nu mai conteaza! Conteaza ca exista motiv de a te penaliza! Si mai ales ca este un cont care a avut probleme. Actiunea de a rezolva o problema atrage atentia pentru o eventuala urmatoare problema! Eu am renuntat la facebook...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La jocul ala sta treaba cam asa. La inceput ca user nou ti se dau vreo 10.000 $/chips (virtuali desigur) cu care sa joci. Daca esti bun, faci mai multi, daca ii pierzi, noroc bun, te multumesti cu cate 2000 de chips zilnic pe care ii primesti cand te loghezi de fiecare data si joci la mese cu pariuri mici la incepatori.

Daca vrei insa mai multi chips ca sa te bagi la mesele mari, trebuie sa-i cumperi cu bani reali. Astea sunt preturile:

 

 

Eu am avut putin vreo 4 mil jumate de chips in cont (castigati pe merit), iar acum mi-au lasat doar vreo 300 de mii. Pai WTF ? Ori sanctionezi omul cu un suspend de cont daca chiar asa se merge pe principii si respectari de reguli, ori ce pana mea ? Adica sunt dispusi sa treaca cu vederea asa zisa mea infractiune oribila de a promova toate rahaturile alea, atat timp cat sunt de acord sa-mi sufle mai mult de 3 mil de chipsuri din cont ? Excrocii p**ii.

 

Ce o fi zis ei...se supara asta ca si-a pierdut chipsii si sa vezi cum da vreo 20 de dolari sa cumpere de la noi ca sa ii aiba la loc. Mda, vezi sa nu dau eu bani la Facebook. suicide.gif

Editat de Naeema
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×