Jump to content
Forum Roportal
anamariatoma

Handbal

Recommended Posts

S-a incheiat partida de handbal dintre Merignac si Rulmentul Urban Brasov meci retur al semifinalei Challenge Cup. Meciul a fost de o intensitate rar intalnita pe terenurile de handbal. Fetele noastre au plecat hotarate sa se califice!! Astfel: - in minutul 9 scorul arata 6-1 pentru Rulmentul - in minutul 20 ... 10-6 - la pauza 11-8 - in minutul 40 ... 11-11 - in minutul 48 ... 21-17 - in minutul 53 ... 23-19 - in minutul 58 ... 25-21 FINAL: 25-22 O PARTIDA EXTRAIRDINARA!! Un arbitraj corect, foarte restrictiv, care a tinut jocul din scurt sanctionand fiecare intrare in forta. Portarii au facut adevarate minuni! TOATE FETELE S-AU RIDICAT LA ADEVARATA LOR VALOARE! ASTA ESTE RULMENTUL URBAN BRASOV! CAMPIOANA ROMANIEI! www.hcmbrasov.ro :stars:

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo rulmentul!!!! eu am fost la meciul tur de la brasov si desi sunt rapidist am incurajat echipa tot meciul..mi-a parut rau ca au luat bataie, dar ma bucur de calificare...ma duc si la finala :stars:

mie imi pare rau ca rapid nu mai are echipa buna la handbal :) din echipa de top a ajuns ciuca batailor si a si retrogradat, dar a cumparat locul in prima divizie de la o echipa care s-a retras. poate domnii de la rapid o sa se uite si la echipa de handbal ca odata ne mandream cu ea in europa :)

Edited by seraphimovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

A luat Steaua bataie, si tur si retur de la G.C. Zurich. Am fost la meciul retur, si ziceai ca au gauri in palme, asa pierdeau mingile. Comentariul sotului meu a fost: ,,Asta e primul meu meci de handbal pe care il vad, dar cred ca si al lor!!!'' :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ehehhe...frumos sportul asta:handbalul este unu frumos...nu tu conflicte intre patroni nu tu blaturi nu tu invidie....si eu am practicat handbalul la dinamo(echipa de juniori) ,dar m-am lasat pt ca nu aveam timp

Share this post


Link to post
Share on other sites
ehehhe...frumos sportul asta:handbalul este unu frumos...nu tu conflicte intre patroni nu tu blaturi nu tu invidie....

Asta sa crezi tu...nu tu blaturi pentru ca nu isi baga presa coada!!!

nu ai vazut ce se cearta antrenorii intre ei si acuza unu pe altul de blat???!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari fetelor.

Am urmarit pana la sfarsit meciul, foarte epuizant, bravo lor. Sa le vedem cu Rusia. :baby:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×