Jump to content
Forum Roportal
sharefree

Prostitutia masculina vs. feminina

Rate this topic

Sunteti de acord cu prostititia masculina ?  

75 members have voted

 1. 1. Sunteti de acord cu prostititia masculina ?

  • DA
   42
  • NU
   26
  • Nu stiu/nu raspund
   7


Recommended Posts

Chestionarul se refera strict la prostitutia masculina, in timp ce subiectul dezbatut, se refera la diferentele, daca exista, intre cele doua forme/sexe. Cum este la barbati si cum este la femei ? De ce se prostitueaza femeile, si de ce barbatii ? Care femei si care barbati, cu ce statut social...?

 

As incepe eu. Despre femei sunt multe de zis, ca si cea mai practicata meserie din lume; insa putem vorbi pentru ca a aparut si cea a barbatilor. Vreau sa punctez cateva lucruri care fac diferenta. In primul rand o femeie este vazuta ca un obiect sexual, lipsita de valoare, dezonorata, mai slaba, si de multe ori sluga altuia...etc...

 

Un barbat, fie ca poarta nume de gigolo, macho, etc...face lucrul acesta din cateva motive. Unul din ele ar fi acela ca ajutor al femeilor neimplinite, trecute de o varsta sau despartite ori de clasa inalta,...etc... Insa un barbat nu-si vinde corpul la colt de strada asa cum face o femeie, si are o personalitate mai puternica. Iar daca nu are maniere si nu arata bine, n-are nici ce cauta in lumea gigolo.

 

De ce se duc barbatii la prostituate si de ce se duc femeile la gigolo ?

 

La prima intrebare sunt din nou multe raspunsuri. Unii se duc din curiozitate, excitarea vizuala, altii din anturaj iar altii pentru ca nu au reusit sa cucereasca o femeie. Raspunsurile mai sunt multe insa trecand la partea cu gigolo, femeile se duc la acesti barbati din diferite motive care pot tine de neimplinire sexuala, afectiva, sau cine stie... insa va las pe voi sa continuati...

Share this post


Link to post
Share on other sites

La fel de urate! Bleah! Si hai sa zici ca la femei ai mai trece cu vederea, dar o...cocota masculina? Ce mama dracului!!! Mi se pare de...porc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Un barbat, fie ca poarta nume de gigolo, macho, etc...face lucrul acesta din cateva motive. Unul din ele ar fi acela ca ajutor al femeilor neimplinite, trecute de o varsta sau despartite ori de clasa inalta,...etc... Insa un barbat nu-si vinde corpul la colt de strada asa cum face o femeie, si are o personalitate mai puternica.

 

Motivul este unul singur: banii... si inca bani "sanatosi"!!! :doh: Enumerarile tale sunt "oportunitatile" lui, nu motivele.

Barbatul nu-si vinde corpul la colt de strada pentru ca nu poate! Nu cred ca e vorba de personalitate... if you know what I mean.... :crazy:

 

De ce se duc barbatii la prostituate si de ce se duc femeile la gigolo ?

 

Cred ca la asta o sa raspund numai prostii, ca nu ma pricep, dar tind sa banuiesc.... pentru ca: nu ii vrea/nu ii accepta altcineva, fara sa plateasca; vor sa "invete" ceva nou :stars: ; se simt stapani/stapane pe celalalt, din moment ce o/il platesc..... mai bine tac, chiar numai prostii am zis! :)

 

Raspunsurile mai sunt multe insa trecand la partea cu gigolo, femeile se duc la acesti barbati din diferite motive care pot tine de neimplinire sexuala, afectiva, sau cine stie... insa va las pe voi sa continuati...

 

Nu cunosc motivele femeilor bogate care-si cumpara, in general, lucruri scumpe si, intr-un fel, "lipsite de valoare".... o haina extrem de scumpa dar care imbracata le face sa arate ca drakoo... asa si cu gigolo asta.... spui de neimplinire afectiva.... cum s-o implineasca afectiv un gigolo? :doh:

 

(A! n-am nimic impotriva prostitutiei in general, din moment ce o practica altii... sau ceilalti, cum sa zic? :) )

Edited by cumintzica

Share this post


Link to post
Share on other sites
La fel de urate! Bleah! Si hai sa zici ca la femei ai mai trece cu vederea, dar o...cocota masculina? Ce mama dracului!!! Mi se pare de...porc!

 

Eu unul sunt de accord cu ambele merserii. :stars:

Toata lumea se gandeste la bani, si da... exista si aspectul acesta DAR nu e doar atat... Eu as intelege perfect de exemplu o persoana care alege sa nu aiba pe cineva in viata ei... sa renunte la partea aia din viata pentru munca... si... de vreme ce instinctele raman... de ce sa nu apelezi la cineva specializat...

 

Dai un ban si primesti un serviciu... e foarte simplu... exact cum dai un ban la un frizer sau sa zicem unui maseur.

 

Singura problema e legata de casatorie, incalcarea legamintelor... problema moralitatii crestine... dar... aici e din punctul meu de vedere o ipocrizie in masa.... cum naiba poti vorbi de cele sfinte atunci cand te scalzi zilnic intro mare de pacate... nu vad de ce ar fi preacurvia mai grava decat sa zicem indiferenta pe care o vezi in mai toti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

faina tema!!sincer io nu am treaba nimanui deci nici macar a celor care se prostitueaza..pe mine ce ma deranjeza este fapul ca daca o femeie se prostitueaza este c...a sau nici macar nu e nevoie sa se prostitueze ca daca e cu mai multi barbati odata e c...a dar daca un barbat face acelasi lucru el e cel mai tare dintre toti..de ce?de ce femeile sunt mai prejos decat barbatii?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt de acord cu prostitutia practicata atat de femei cat si de barbati. Sunt de acord si cu legalizarea ei si infiintarea bordelurilor. Lumea in general e impotriva din cauza unor percepte morale.

Eu cred ca femeilor le vine mult mai usor sa o faca decat barbatilor. In ambele cazuri e vorba de banii care se castiga.

 

La intrebarea de ce femeile sunt mai prejos decat barbatii? - as spune ca nu sunt cu nimic mai prejos. Daca cineva te considera a fi mai prejos, mai bine lasi totul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In moment ce exista prostitutie feminina este normal sa existe si prostitutia masculina

Share this post


Link to post
Share on other sites

"In primul rand o femeie este vazuta ca un obiect sexual, lipsita de valoare, dezonorata, mai slaba, si de multe ori sluga altuia...etc..."

de cand e ok sa vorbim despre femei asa?

wow! as spune ca femeia are mai multa senzualitate, si barabtii sunt mult mai slabi in fata sexului opus, motiv pentru care femeile profita si se prostitueaza intr-un fel sau altul...

barbatii sunt pe de alta parte stalpi ai societatii si se denota o lipsa de..."masculinitate" atunci cand se vand pentru bani...

e o lume nebuna si personal nu sunt deacord ca nimeni sa fie in astfel de situatii...pe de alta parte 99% intra in business-ul asta de buna voie, altii de placere, asa ca cine-as fi eu sa judec?

Totusi, mi se pare mai umilitor pentru un barbat sa faca asta decat o femeie...parerea mea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×