Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
MissEla

Iti schimbi prietenii!

Recommended Posts

Cred ca fiecare ajunge pina la un moment cind simte nevoia de a aduce ceva schimbari in viata sa! Eu de exemplu as vrea sa-mi schimb prietenii, cunoscutii, mai bine zis gascaNu stiu daca ma intelegeti corect dar sunt supraobosita de "mutrele" pe care le vad in fiecare saptamina si as vrea ceva sfaturi, pareri despre aceasta situatie si despre gasti in general :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

MissEla , acele pers despre care ai scris aici probabil nu au nici o legatura mai serioasa cu tine , adica nu ti sunt prieteni, pt ca prietenii din cate stiu eu nu se obtin prea usor, probabil ca gasca o poti schimba daca are vreo influenta mai stranie asupra ta , in rest sper ca toate schimbarile pe care le vei face sa fie spre binele tau si a celor din jurul tau, mult succes in aceasta chestiune.ceau

Share this post


Link to post
Share on other sites

In moment ce nu te simti bine sta-nd cu ei normal ca ii schimbi!Stai cu cine te simti bine nu cu cine nu te simti bine!Eu trec prin aceeasi situatie! :blink:

Take care :rot:

Edited by cristy_05

Share this post


Link to post
Share on other sites

MissEla esti in liceu ?Daca da stai calma , toti trecem prin asta .Nu trebuie neaparat sa ii schimbi , ci poate sa iti schimbi atitudinea fata de ei .

 

Eu de ex, in liceu am avut o prietena tare nebuna care in clasa a11a a fugit de acasa (adica nu si-a luat picioarele la spinare ci a mers incet )si s-a mutat cu prietenul .Erau de vreo 2 ani impreuna .Eu eram privita cam rau de colegi/profesori din cauza asta , asa ca am abandonat-o . :blink: Maica-mea (surpriza)zicea sa am grija de ea si sa nu o arunc in vant cand are nevoie de mine .Abia in clasa a 12a am aflat ca o batea , ca era mica lui jucarie , dar asta dupa ce s-a intors acasa .Ideea este ca mi-a parut rau ca nu am stiut sa ma comport si ca am fugit ...

 

 

Hmmm...de ce am povestit eu asta ?Habar nu am .:rot:

Edited by Lily Anne

Share this post


Link to post
Share on other sites
In moment ce nu te simti bine sta-nd cu ei normal ca ii schimbi!Stai cu cine te simti bine nu cu cine nu te simti bine!Eu trec prin aceeasi situatie! :rot:

Take care :o:

Stii, tot incerc sa-i evit, dar.....tot ma suna, ma invita cu ei si nu sunt baieti rai(majoritatea numai baieti).....dar simt ca nu ma aflu in compania potrivita pentru mine. Ce naiba!!!! Cred ca o sa le dau papucii pe rind :blink:

 

MissEla esti in liceu ?Daca da stai calma , toti trecem prin asta .Nu trebuie neaparat sa ii schimbi , ci poate sa iti schimbi atitudinea fata de ei .

 

Eu de ex, in liceu am avut o prietena tare nebuna care in clasa a11a a fugit de acasa (adica nu si-a luat picioarele la spinare ci a mers incet )si s-a mutat cu prietenul .Erau de vreo 2 ani impreuna .Eu eram privita cam rau de colegi/profesori din cauza asta , asa ca am abandonat-o . :doh: Maica-mea (surpriza)zicea sa am grija de ea si sa nu o arunc in vant cand are nevoie de mine .Abia in clasa a 12a am aflat ca o batea , ca era mica lui jucarie , dar asta dupa ce s-a intors acasa .Ideea este ca mi-a parut rau ca nu am stiut sa ma comport si ca am fugit ...

Hmmm...de ce am povestit eu asta ?Habar nu am .;)

 

Sunt la colegiu.....dar nu e vorba despre colegii mei, ci despre ceilalti..... O:)

AM avut si eu o prietena, acum e plecata in Rusia, cu care ma intelegeam de minune, dar toti erau impotriva noastra, mai bine zis impotriva ei(eu niciodata nu am avut probleme cu prietenii O:) ) :rot: Parintii, mai bine zis mama, imi interzicea categoric sa prietenesc cu ea, dar eu faceam tot asa cum vroiam si cum imi poftea inima ;). Avea un caracter mai rau asa, dar ma intelegeam de minune cu ea. Pina la urma parintii au acceptat prietenia noastra ciudata si sunt fericiti sa o vada cind ea ne viziteaza, ce-i drept ca mai rar acum ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am auzit pana acum pe nimeni sa vrea sa-si schimbe PRIETENII (prieteni in sensul corect, adevarat al cuvantului). Amicii da, colegii da, anturajul da, daca nu te simti in elementul tau cu ei, dar PRIETENII!? :rot: Prieteni adevarati abia reusim sa gasim, sa ne facem si apoi sa-i pastram, si inca foarte putini de-a lungul vietii. Pe prieteni nu-i "schimbi", dar daca tii totusi la asta, din motive care ma depasesc, poti numi asta in alt mod: ca vrei sa-ti pierzi prietenii.

Dar cu "gasca" ce ai, mai precis? Daca ti-a placut sa fii alaturi de ei pana acum, ce s-a schimbat incat deodata nu-i mai suporti? :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
N-am auzit pana acum pe nimeni sa vrea sa-si schimbe PRIETENII (prieteni in sensul corect, adevarat al cuvantului). Amicii da, colegii da, anturajul da, daca nu te simti in elementul tau cu ei, dar PRIETENII!? :o: Prieteni adevarati abia reusim sa gasim, sa ne facem si apoi sa-i pastram, si inca foarte putini de-a lungul vietii. Pe prieteni nu-i "schimbi", dar daca tii totusi la asta, din motive care ma depasesc, poti numi asta in alt mod: ca vrei sa-ti pierzi prietenii.

Dar cu "gasca" ce ai, mai precis? Daca ti-a placut sa fii alaturi de ei pana acum, ce s-a schimbat incat deodata nu-i mai suporti? :rot:

Eu si am precizat : "gasca".....ce s-a schimbat?....se mai satura lumea si observa defectele

Si tu esti chiar argatoase de-a binelea :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

"True friends stay together and never say good bye."

Am spus-o in engleza, pentru ca stiind mai putzine cuvinte decat in limba romana, riscul de a deveni "artzagoasa" e mult redus.... :blink:

Ideea era ca, schimband gasca, sa nu existe si "victime colaterale", cum ar fi un PRIETEN ADEVARAT. Daca nu exista, e ok. Schimba tot ce e rau, "nociv", tot ce-ti displace. :rot:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca cel mai jignitor lucru ce ti se poate intimpla e sa descoperi ca prietenul tau cel adevarat s-a dovedit a fi fals! Sincer nu doresc aceasta nimanui............. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jignitor pentru cine? :blink:

Daca ti s-a intamplat vreodata, sa nu-ti para rau. Inseamna ca nu ti-a fost prieten si atunci n-ai pierdut nimic. Mie nu mi s-a intamplat pana acum asta, poate si pentru ca am putini prieteni si, mai ales, de ani buni de zile. Prietenii se simt. Prietenii nu ezita sa te ajute in clipele cand ti-e greu, dar nu ezita nici sa te certe cand gresesti.

(Off-topic: fereste-te de oamenii "slabi", prieteni sau nu.) :rot:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×