-olivia- 2391 Raportează post Postat Aprilie 1, 2014 sa vedem daca putem vorbi si despre cum gatim si nu numai despre ce gatim sa intrebam cum se face si poate sa primim si un raspuns. (eu voi incerca sa raspund la eventualele intrebari daca stiu) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
toteu2014 6 Raportează post Postat Aprilie 1, 2014 sa vedem daca putem vorbi si despre cum gatim si nu numai despre ce gatim sa intrebam cum se face si poate sa primim si un raspuns. (eu voi incerca sa raspund la eventualele intrebari daca stiu) asa?cu ce buc.esti familiarizata? m-ar interesa sa fac un serbet... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Aprilie 1, 2014 Cum se face in sens de metode da ? Nu retete... Am inteles corect ? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Cum se face in sens de metode da ? Nu retete... Am inteles corect ? metode, tehnici, trucuri mici si mari acum sa nu se creada ca eu le stiu pe toate . zilnic ajung la concluzia ca nu stiu mai nimic. dar un schimb de idei si experiente nu va omori pe nimeni zic si fiecare e liber sa-si dea cu parerea, sa impartaseasca din cunostinte si experienta ca nu strica nicioadata sa aflii ceva nou sau testat de altii asa?cu ce buc.esti familiarizata? m-ar interesa sa fac un serbet... nu pot spune ca sunt familiarizata cu vreo bucatarie aparte. serbet nu stiu sa fac, in general dulciuri nu stiu sa fac, cofetaria nu am studiat-o. si daca tot nu ma pricep la dulciuri intreb: cum se fac brownies ? care e secretul lor ? mie mi-au iesit uscate si sfaramicioase, nicidecum moi si ciocolatoase cum mananc in oras Editat Aprilie 1, 2014 de -olivia- Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Aprilie 1, 2014 inghetata de kiwi cu ciocolata Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Am facut covrigi ieri, pentru prima data, ca mi-o facut pofta Amperutza. Mi-au iesit niste treburi triste din cuptor. Am urmat reteta intocmai (culeasa de pe net). Geaba frate. Deci cum se face ? Editat Aprilie 2, 2014 de Naeema Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Aprilie 2, 2014 I-ai lăsat să creasca, i-ai fiert în apă cu bicarbonat first? 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Aprilie 2, 2014 I-ai lăsat să creasca, i-ai fiert în apă cu bicarbonat first? cantitatile si ingredientele din orice reteta de covrigi sunt ok secretul este cel de sus: se oparesc in apa clocotita in care pui sare si bicarbonat. conteaza foarte mult si timpul de fierbere si cantitatea de lichid trebuie sa fie generoasa. eu ii scot atunci cand se ridica la suprafata :). ii scot direct in tava de cuptor pe care am hartie de copt, presar sare/ susan sau mac si repede la cuptorul inchis la 220 grade. daca ii fierbi prea mult se intaresc la coacere. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Mr.Pervy McPervert 11555 Raportează post Postat Aprilie 2, 2014 La brownies conteaza cantitatile din aluat. Cata ciocolata pui, cat unt? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Aprilie 2, 2014 reteta am luat-o de la adi hadean. iti spun cu aproximatie 200 g unt la 250 g de cioco. am folosit cioco cu 70% cacao, unt cu 80% grasime si cacao de 20%. banuiala mea este ca m-a pacalit cuptorul. si ca le-am copt prea mult timp... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri