Sari la conținut
Forum Roportal
adnana

Decizii emotionale

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am incercat sa caut un topic asemanator dar pe la pagina 12 m-am dat batuta.

 

Nu stiu daca pe acest forum sunt oameni care ma pot ajuta dar am o problema destul de grava pe care nu am discutat-o cu absolut nimeni pana acum. Problema mea este ca in acces de furie tind sa iau niste decizii total gresite, prostesti si deloc de bun simt, pe care mai tarziu le regret foarte tare.

 

Am sa va dau cateva exemple>

 

1. Anul trecut eram cu prietenul meu la munte ca sa petrecem Anul Nou impreuna cu familia si prietenii lui. La un moment dat eram suparata ca nu mi se oferea destula atentie asa ca mi-am facut bagajele si am plecat. L-am lasat balta! Asta a fost motiv de despartire.

 

2. In trecut dupa o mica cearta avuta cu seful, mi-am dat demisia pe loc. Toata viata am regretat decizia de atunci.

 

3. Iar mi s-a intamplat ca intr-un acces de furie, eram la munte cu mai multi prieteni, m-a enervat cineva, mi-am facut bagajele si am plecat. Tipul care ma placea a venit si m-a luat de la jumatatea drumului, eram in autobuz in drum spre Bucuresti.

 

Si lista poate continua.

Pana acum nu m-am gandit niciodata serios la problema mea dar mi-e frica ca acest lucru imi va afecta viata si la felul cum ma comport cu cei din jur pot ramane vesnic singura.

 

Ma gandesc ca sunt o femeie tanara si poate ma voi mai lovi de alte imprejurari si as dori sa nu mai trec prin astfel de evenimente neplacute.

 

Sper sa primesc raspunsuri serioase si de ajutor!!!

Editat de Blues
Edit font.
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exces de personalitate, ceva de genul.

Pe moment ai toata convingerea ca te-ar putea afecta, dar pe termen lung iti va oferi mai multa siguranta si determinare in viata.

Depinde si pe ce pui pret in viata. Daca pui pret pe relatii inter-umane, te poti lasa afectata foarte usor, dar daca esti o fire pragmatica, nu mai privi in urma.

Nu incerc sa te ajut, nici nu se pune problema, atat timp cat nu vin cu concluzii relevante. Doar imi dau cu parerea. Iar o parere avizata ar fi sa cauti solutii la astfel de probleme intr-un mediu mai discret decat cel virtual.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu o să rămâi singură, sunt destui catelusi care accepta aproape orice ieşire.. şi la ei există o teamă, teama că nu îi mai laşi să facă sex cu tine.

Nu ştiu dacă o să te poţi comporta altfel atât timp cât ţi se dă atenţie la modul exagerat, cât ţi se trece cu vederea orice ieşire.

Ai două posibilitati, ori te fortezi şi îţi impui singură alt comportament şi reacţii (variantă care foarte posibil este temporara) ori dai peste un nene care te domină şi cu care nu îţi permiţi chestii din astea, pentru că o să ai impresia că ai foarte mult de pierdut.

However, dacă tu vrei să ai controlul şi lângă tine să ai numai barbati care stau drepţi, doar că aşa zici tu şi cervixul de aur, nu o să te comporţi altfel.

Editat de Priapism
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E posibil ca e din cauza ca esti frumoasa. Stewardesele sunt frumoase. De mici se prind ca isi permit orice, ca primesc atentie fara efort, asa ca asta poate fi o mare capcana pentru formarea personalitatii. Nu mai ai capacitatea de gestionare a frustrarii, care se mai dezvolta la oamenii de medie.

 

De aici aceste iritari.

 

Tulburare de furie intermitenta.

 

Dar poate ca si seful sau cel care te-a enervat la munte erau nasoli. Multi oameni sunt pisalogi sau batuti in cap.

 

Eu zic ca solutia la problema ta e simpla: sa inlocuiesti furia cu o gestionare calma si inteleapta, asertiva a conflictului cu celalalt care te calca pe nervi.

 

Sa exprimi calm si ferm ce ai pe suflet.


Sau in loc sa fugi (ca asta e de fapt demisia in cazul sefului si plecarea de la munte) sa alegi sa nu te mai comporti ca o fetita rasfatata, ci sa dai piept cu dusmanul ca o razboinica neinduratoare. Sa ii confrunti, nu sa abandonezi lupta.

 

Sa le spui in fata ca sunt idioti, tipicari, batuti in cap, etc.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cre' că asta e cea mai superficiala postare, pe care am citit-o pe forum... ever.

Probabil pentru ca o poza face/influenteaza cat o mie de cuvinte/texte.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat despre teama de singuratate, aceasta poate fi cu adevarat justificata doar prin lipsa unui aspect fizic impunator si o pozitie sociala pe masura.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

tadayosimasahirodorikawa - Cred ca ideea ca sa nu mai fug este una foarte buna. Ar trebui sa raman sa invat sa trec peste obstacol, sa- l inteleg si sa incerc sa-l rezolv pe loc. thanks!ok.gif


Nestosaru si Priapism - merci pentru parerile voastre, au fost de mare ajutor, trebuie sa recunosc.

Va invit sa nu va mai obositi creierul si vederea cu chestii superficiale si sa cititi chestii importante in alta parte, asa ca VALEA !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×