Sari la conținut
Forum Roportal
TheOneInNeed

Nu stiu ce sa fac ?!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut. Vreau sa va cer parerea si sfatul. Am vorbit cu o fata vreo luna, mai mica ca mine cu 4 ani, mi se parea nehotarata, asa ca am intrebat-o de ce e uneori inabordabila, mi-a spus ca are nevoie de timp . I-am spus ca astept oricat, dar parca a incercat sa zica nu , printr-o fraza de genul :"nu vreau sa astepti dupa mine, poate vorbesti si cu alte fete etc." Toate bune, dar peste vreo 2 saptamani a inceput sa se comporte din nou asa. Am decis sa nu-i mai scriu sa vad daca ma cauta, nu m-a cautat si a postat pe facebook melodii, poze ca sa-mi atraga atentia. Intr-un final i-am scris, am ramas ca o luam de unde am ramas, dupa ce se intoarce din strainatate. Intr-o discutie aparent banala , mi-a spus ca e indragostita de mine. Cat timp era plecata am vorbit, totul ok. Cand s-a intors, ne-am vazut doar dupa 5 zile, mi s-a parut suspect, ca mai apoi sa-mi zica " are de invatat etc etc...nu poate sa fie intr-o relatie serioasa " i-am zis ca ok sa stea linistita , o inteleg. La inceput am zis ca mesajul e clar si ca o las in pace. Dar imi scrie ca sa mai vorbim , sa ramanem prieteni. Acum vine problema : Nu stiu la ce sa ma astept sau ce sa fac. Pot fi "prieten" cu ea , dar nu pot trai cu incertitudinea asta, va vrea sau nu sa mai fie cu mine dupa ce isi termina treburile ?! Vorbesc cu ea, totul ok, dar se vede diferenta , parca e putin straina acum, am impresia ca e doar un joc, sa ma faca sa cred ca si ea vrea sa fim "prieteni" si asteapta sa nu o mai caut.Cand am intrebat-o daca sa o astept mi-a raspuns “cum vrei”. Cum pot sa-mi lamuresc problemele astea ? Sa o chem in oras sa vorbim, sau sa las timpul sa-si spuna cuvantul. A doua varianta e grea, pt ca exista incertitudinea. Mersi anticipat !

Editat de Blues
Edit font.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, mersi de sfat !

 

Mai da-ti-va cu parerea smile.png

 

Lasa-ti parul sa creasca, impleteste-l in cozi pe spate, da-te cu gloss pe buze si schimba pantalonii cu o fusta. laugh.png Ea e mai barbata decat tine.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

P.S : Harvey Specter este un caracter. "Cand se termina filmul, incepe viata" smile.png

 

Zise cel din Pampers si cu branza la coltul gurii. Priceless. rotflmao.gif

Stii bancul cu faza "Pupam-ai tu in fund dar nu prea in fund dar tot in fund sa fie" ? Cam asta face fatuca aia cu tine.

Asculta acilea la bunica Naeema ca stiu ce vorbesc.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asculta acilea la bunica Naeema ca stiu ce vorbesc.

Explica-i si-n farsi, ca poate o intelege mai bine.

Nu se spune bunicuta, ci GILF.

Editat de Nestosaru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×