Jump to content
Forum Roportal
SuicideMan

Suntem controlati subconstient !

Rate this topic

Recommended Posts

Normal ca suntem controlati subconstient, inconstient; daca era creierul, inima, metabolismul, functionarea noastra pe mana constientului, nici dracu nu mai reusea sa repare dezastrul.

In rest, ..., sa auzim de bine, constienta benefica!

Edited by povestea vorbei

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SuicideMan - de ce trebuie sa asculti melodii pe dos !!??? devil.gifheadspin.gif

Si te mai intrebi de unde iti vin ideile astea cu sinuciderea si alte bazaconii !! Phiu, ai prea mult timp liber si nu sti ce sa faci cu el !!?? mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum sa te uimesc.

Consider doar ca nu mai am avea timp sa discutam pe forum, daca ne-am ocupa constientul cu 0,0000000001% din ceea ce apartine actualmente inconstientului, adica sa stai toata ziua si sa te indeletnicesti cu cele ale functionarii catorva celule ale partitiei de 0, 0... !

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=ZBR89BQy_lU

Asta reiese cand intorci melodia Miley Cyrus Wrecking Ball pe dos..

Si de ce naiba toate melodiile cu mesaje subliminale il contin pe Satan?

Nu reiese nimic. Daca incerci doar sa asculti, nu sa si citesti ineptiile alea, ai sa vezi ca nu reiese nimic.

 

Dansurile 'demonice' fac parte din promovarea videoclipurilor prin sexualitate (vezi la triburile din AFRICA dansurile de imperechere)

Se dau in stamba si vedetele, ca nu le-a mai ramas altceva. Curu' si l-au aratat,scuturat, pictat, acrobatii la bara au facut, sex au mimat, limbi au scos..etc.

 

Incearca si tu sa iei sonorul la un videoclip de genu' si ai sa vezi cat de penibile sunt. Mai degraba zici ca sunt drogate, nu posedate.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce apare Satan si nu altcineva (Buddha, Gandhi, Maica Tereza, Tolstoi, Mandela, Martin Luther King, Confucius, Lao Tzi)?

Pentru ca Satan e simbolul eliberarii de sub opresiune, pe cand ceilalti sunt simbolul vietii care a ajuns la impacare si autostapanire, senintatate.

Muzica gen MTV comerciala (pop, rock) se adreseaza in mare parte adolescentilor si tinerilor nematurizati. Mesajele ei sunt: "elibereaza-te de parintii care te freaca la cap! nu te mai lasa dominat de traditiile lor rigide! fii tu insuti, nu te mai lasa tras de ei intr-o parte sau alta!"

Desigur, procesul nu e gratuit. Trebuie sa le cumperi CD-urile, tricourile, stickerele cu Miley, inele cu logo-ul formatiei de rock, etc.

Ei traiesc bine. Este o manipulare din partea lor? Te-au cam supus ei, dupa ce te-au eliberat de generatiile oprimante? Posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×