skumpika 0 Report post Posted April 16, 2006 de unde imi dau seama ca am ajuns la orgasm??cand styu ca "acela" e punctul forte si placerea maxima?? :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
_cata 180 Report post Posted April 16, 2006 E simplu : la un moment dat incepi sa vezi stele verzi in fata ochilor care aproape iti ies din orbite, mancarimi te inunda pe tot corpul, mai ales in zona urechilor si e posibil chiar sa iti cada vreo doua unghii de la picioare in momentul respectiv . Doar ATUNCI vei sti ca ai avut cu adevarat orgasm. In rest , totul e o mare baliverna - nu te increde in ce spun ceilalti :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
TSZ333Tam 0 Report post Posted April 17, 2006 ioi istenem.... sa moara marko daca nu inebunesc... Cum naiba sa nu stii cand ajungi la orgasm????????? Se simte.... ba chiar simt amandoi acest lucru... Intensitatea poate varia mai ales la femei de timpul care a trecut de la precedentul si de durata excitarii iar la barbati cel mai mult depinde de timpul trecut de la orgasmul dinainte. La femei orgasmul este simtit in intregul corp fata de barbati care simt decat la nivelul zonei genitale. Pentru a iti da seama te ajuta propriul corp, in acel moment sigur o sa scoti un gemat care seamana mai mult cu un urlet si simti ceva care nu poate fi descris, este propriu orgasmului. In romania in special in regat am fost uimit sa aflu ca exista persoane de sex feminin care nu au ajuns la orgasm din cuza ca barbatii preponderent misogini nu dau un ban pe preludiu si sex oral care pentru femei inseamna mult. Barbati termnina de obicei mai repde si unii uita sa isi satisfaca si femeia care are nevoie de mui mult timp si de mai multa pasiune pentru a ajunge la puctul maxim. Daca nu este o gluma intrebarea, sper ca te-am ajutat putin. Si catalin_pop....i-ai zis fetei procesul transformarii in varcolac in loc de rezultatul orgasmului. Share this post Link to post Share on other sites
Ares444 13 Report post Posted April 17, 2006 :yes: Nu pot sa nu constat cite femei s-au inghesuit sa raspunda la acest topic ... Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted April 17, 2006 :yes: Nu pot sa nu constat cite femei s-au inghesuit sa raspunda la acest topic ... Ma faceti sa rad Ce naiba poti sa mai zici cand o femeie nu stie daca e sau nu fericita :yes: Eu nu inteleg ce vrea dom'soara pana la urma? Fiecare femeie percepe orgasmul diferit...daca vrea detalii i le pot da :- Share this post Link to post Share on other sites
cumintzica 1 Report post Posted April 17, 2006 de unde imi dau seama ca am ajuns la orgasm??cand styu ca "acela" e punctul forte si placerea maxima?? :yes: Nu stiu ce vrei sa spui prin "punctul forte"... uneori e vorba de "punct si virgula" In orice caz, nu ai cum sa "ratezi" momentul, adica sa nu-ti dai seama. Share this post Link to post Share on other sites
J0' 3 Report post Posted April 17, 2006 [quote name='TSZ333Tam Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted April 17, 2006 ai descris orgasmul la barbat! ori o femeie care mimeaza orgasmul :yes: Share this post Link to post Share on other sites
TSZ333Tam 0 Report post Posted April 17, 2006 ai descris orgasmul la barbat! scumpika draga , tu ai auzit de masturbare ? Dece am descris orgasmul la barbat? Uite poate nu trebea sa spun lucruri personale dar no uite eu nu "tip" si nici sotia mea. Exista unele gemete putin mai ample din partea amandoura si iti zic eu ca sunt de placere nu de mimare asa cum spunea mirela. dar in general asa se intampla...no ori o femeie care mimeaza orgasmul :yes: sa fie adevarat vorba aia ca cine stie spune ?.... Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted April 17, 2006 [quote name='TSZ333Tam Share this post Link to post Share on other sites