Jump to content
Forum Roportal
xena_x

Copiii nostri... sunt rezultatul existentei noastre

Rate this topic

Recommended Posts

Am trecut prin multe in viatza,si nu m-am ales cu nimic,am avut bani,prieteni,masini,etc..etc..si degeaba,ca toate sau dus pe apa Sambetei :doh:

Intre timp,m-am casatorit si am facut 2 copii,care i iubesc enorm de mult,m-a uit la ei si imi zic:ei sunt rezultatul existentei mele,urmashi mei si unicile mele comori :)

Voi aveti copii?ce simtiti cand i priviti? :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am inca copii, sper ca intr-o zi sa am. Mai mult decat copii = rezultatul existentei as spune educarea copiilor este rezultatul existentei noastre.

Sa ii invatam tot ce e bine si frumos, sa nu facem greseala de a dori sa faca ei ce nu am realizat noi, sa fim alaturi de ei oriunde si oricand. Putem transmite si comori de gandire (cazuri rare) ei sunt la urma o oglinda a noastra. Prevad o groaza de exemple unde din familii bune au rezultat urmasi aiurea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu un copil minunat , care imi aduce pace in suflet si care de multe ori reuseste sa imi alunge orice teama.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o!Amin :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copiii mei sunt ratiunea mea de-a trai, daca n-ar fi ei, as iesi mult mai greu din starile dese de depresie pe care le am, imi insenineaza zilele si seara, cand ma uit la ei cum dorm, mi se moaie inima si nu stiu cum sa-I multumesc lui Dumnezeu ca sunt , ca-s sanatosi, intregi, si asa frumosi..

Nu stiu ce-am facut sa merit o asa cinste, sa port in pantec si sa cresc si sa educ doi copii atat de speciali.. Ma rog sa-mi dea Dumnezeu intelepciune sa-i educ cum se cuvine, sa nu fac greselile parintilor mei..

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

:huh: :doh:

Am trecut prin multe in viatza,si nu m-am ales cu nimic,am avut bani,prieteni,masini,etc..etc..si degeaba,ca toate sau dus pe apa Sambetei :cry:

Intre timp,m-am casatorit si am facut 2 copii,care i iubesc enorm de mult,m-a uit la ei si imi zic:ei sunt rezultatul existentei mele,urmashi mei si unicile mele comori :huh:

Voi aveti copii?ce simtiti cand i priviti? :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

in viata nu poti anticipa surprizele .ne este uneori greu sa realizam ca ceea ce ne-am propus difera de ceea ce a iesit .sa-i multumim lui dumnezeu ca suntem in viata,ca facem ceea ce ne place chiar daca nu iese intocmai.copii sunt o binecuvintare,dar de mine nu pot spune acelasi lucru.

 

este o tema pe care poti conversa la nesfirsit .o tem apreferata de orice femeie si nunumai .am un copil facut destul de devreme cind aveam 19 ani eu,iar sotul meu 20.acum este mai inalt decit mine si semanam perfect. este ca si fdratele meu .acum are 13 ani si astazi de sf marie este si ziua lui. il cheama marius marian ca pe tatal lui

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am trecut prin multe in viatza,si nu m-am ales cu nimic,am avut bani,prieteni,masini,etc..etc..si degeaba,ca toate sau dus pe apa Sambetei 8)

Intre timp,m-am casatorit si am facut 2 copii,care i iubesc enorm de mult,m-a uit la ei si imi zic:ei sunt rezultatul existentei mele,urmashi mei si unicile mele comori :cheer:

Voi aveti copii?ce simtiti cand i priviti? :focus:

da!copiii sunt darul cel mai de pret pe care ti-l poate oferi viata.copiii ne ajuta sa descoperim in noi ce n-am stiut vreodata ca avem : sentimente,dragoste,daruire,rabdare,sacrificiu......,ne invata sa fim mai buni si mai curati ne dau cu adevarat sens vietii.

cine poate uita primul gangurit,primul zimbet,primii pasi....doamne e cu adevarat o minune dumnezeiasca

sa ne traiasca la toti copiii,iar cei care n-au ,sa faca pentru a cunoaste cu adevarat fericirea

:crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×