Sari la conținut
Forum Roportal
seraphimovic

Muzica de proasta calitate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ok..topicuri antimanele sunt...vreo 3 chiar..am vazut cu diferite formatii si genuri de muzica...dar inca nu am vazut unul pentru toata muzica. mai exact partea care va oftica cel mai mult din muzica. aici puteti sa va exprimati naduful (in limita decentei evident) in legatura cu artistii melodiile sau genurile de muzica ce va calca pe nervi. declar acest topic unul democratic deschis pentru toata lumea inclusiv rockeri rapperi houseri manelisti etc. tot aveti pofta sa "injurati" ceva.....asta e sansa voastra sa va exprimati(sper eu coerent :offtopic: )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai ce nu imi place mie, nu e neaparat de proasta calitate, doar ca nu sufar eu :ok: punk-ul nu imi place :( in rest poate sa urle maneaua :offtopic: (glumesc, nu aruncati cu rosii)

manelele nu cred ca are rost sa mai spun de ce nu imi plac, iar punk-ul .... :crazy: nu stiu, pur si simplu nu imi place

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu-mi plac manelele (nu cred ca mai este nevoie sa spun si de ce :ok: ), nu-mi place punk-ul (mi se pare prea dur) ca dealtfel si rock-ul progresiv si sesiunile interminabile de house. La mine totul trebuie sa fie moderat, altfel nu-mi place. :offtopic: :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asa...ca tartor al acestui thread trebuie sa-mi aduc si eu contributia :( . desi imi place rockul foarte mult :crazy:

am o problema cu blackul sau death sau doom sau cum naiba ii mai zice. pur si simplu ma zgarie pe creier vocile alea grohaite. nu stiu de unde s-a nascut nevoia asta sa "canti" in felul asta. in multe cazuri nu intelegi nimic din ce spun aia acolo. nici temele alese nu prea ma incanta ....nu sunt adeptul ritualurilor satanice sau mai stiu eu ce(nu toti dau in satanism, cel putin nu pe fata ;) , dar este o tema intalnita). si un lucru ce ma oftica foarte tare este ca unele instrumentale sunt chiar misto...dar nu pot suporta melodiile din cauza vocii. nu inteleg cum o trupa ca anathema care are niste melodii foarte frumoase poate sa o dea in grohaieli :offtopic: ...si-au schimbat componenta de la un album la altul? :ok:

Editat de seraphimovic

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar cu un artist prost, imi dati voie sa intervin sau sunt off=topic? :o: Ca genuri PROASTE deja pt mine e clar ca maneaua este 1-a pe lista (dovada si topic-ul antimanele, cel de-al 3-lea de acest gen, presupun) dar un artist de-a dreptul penibil si pe care l-as putea compara cu Romeo Fantastick al nostru, poate chiar mult mai penibil, mai penal, mai vulgar si mai libidinos decat Romeo al nostru fata de care parca tot mi-as cere scuze :o: And the loser iiiiis: 50 CENT! Bine ca manelistul american de culoare so care mai are tupeul sa se considere artist de hip-hop macar a fost modest privind alegerea titulaturii sale, macar atat... :tease:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nope...esti on topic :o: . aici se scrie despre orice te oftica in muzica fie gen sau doar un singur artist. :tease:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
asa...ca tartor al acestui thread trebuie sa-mi aduc si eu contributia :P . desi imi place rockul foarte mult :P

am o problema cu blackul sau death sau doom sau cum naiba ii mai zice. pur si simplu ma zgarie pe creier vocile alea grohaite. nu stiu de unde s-a nascut nevoia asta sa "canti" in felul asta. in multe cazuri nu intelegi nimic din ce spun aia acolo. nici temele alese nu prea ma incanta ....nu sunt adeptul ritualurilor satanice sau mai stiu eu ce(nu toti dau in satanism, cel putin nu pe fata :P , dar este o tema intalnita). si un lucru ce ma oftica foarte tare este ca unele instrumentale sunt chiar misto...dar nu pot suporta melodiile din cauza vocii. nu inteleg cum o trupa ca anathema care are niste melodii foarte frumoase poate sa o dea in grohaieli 8) ...si-au schimbat componenta de la un album la altul? :P

 

incerc sa pornesc de la premisa ca toti oamenii sunt buni, inteligenti si informati. de ce va straduiti sa-mi infirmati asta de fiecare data cand apasati 'adauga raspuns'?

mai copii, de ce faceti afirmatii gratuite fara sa fiti in cunostinta de cauza. asta e cea mai crasqa dovada de lipsa de bun simt fata de cei care citesc threadu`. si nu ma contrazice, eu ma simt jignita profund cand citesc asa ceva. exista atatea surse de informare, de ce tre in continuare, si din 'tastele' unuia care se pretinde roacher, sa iasa aberatii de genu 'blacku si deathu si doomu` sunt d`ale satanistilor'. m-as apuca acuma sa-ti explic ce rol au 'grohaielile', dar nu e locul potrivit.

anathema e o trupa de-un rafinament la care putine au reusit sa ajunga. da`i un google si cauta ultimele albume, ai fi uimit sa vezi ce-a iesit din mainile unor oameni care cntau pana`n `94 doom. si ca fapt divers, iti sugerez sa asculti antimatter, unul din proiectele individuale ale 'mastermind'`ului anathema pana in `94. adica ala de-a facut grohaielile. poate inveti o lectie despre ce inseamna varietatea metodelor de exprimare prin muzica.

si ca sa nu mai dau un quote, as ruga-o pe duduia aia care nu suporta rock-u progresiv, sa ne numeasca vo` doo trupe din aceasta zona. nus` de ce am impresia ca voi rade o saptamana.

aye, you mere mortals.... :tease: :o::o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

i hate black.... si in general nu ma omor dupa metal, imi plac unele formatii, dar ... no black :tease: don't have anything against it, dar suna ca dracu (for me) :o:

Iar rap si hip-hop nu mi-au placut niciodata, boring stuff.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

draga trilulilu , in primul rand iti urez bun venit pe threadul meu... as fi apreciat mai mult daca pe linga critica la adresa mea si a altora ai fi adus si niste critici unui gen de muzica sau unui artist ca doar despre asta este forumul. acum sa revenim la ce am spus mai inainte despre hmmm....tocmai pentru ca nu cunosc prea bine am bagat numele death doom black la gramada..dar totusi cred ca te-ai prins spre ce am tintit. doarece apreciez ca esti o persioana inteligenta. faza cu satanismul....pai am spus eu ca toti sunt satanisti? am spus ca este una dintre temele abordate si care nu ma incanta. si faza cea mai pregnanta este cea cu vocea. nu suport ma calca pe nervi pur si simplu cand aud. mai ales cand sunt suparat imi vine sa urlu cand sare winampul pe o melodie grohaita. de aceea intr-o noapte intunecoasa multe melodii de pe calculatorul meu isi vor gasi un sfarsit tragic in recicle bin. anathema are niste melodii foarte frumoase este o trupa pe care am descoperit-o cu adevarat acum datorita unei prietene(pe care o astept sa revina pe forum 8) ) dar tocmai contrastul asta intre elemente care imi plac si cele care nu imi plac ma enerveaza. dimmu borgir are niste instrumentale misto, tristania macbeth, moonspell theatre of tragedy au parti frumoase dar pur si simplu nu suport vocea. ai adus vorba mai demult pe topicul rock despre my dying bride...hmmm...i-am ascultat din nou si am ajuns la concluzia la care ajunsesem si prima oara cand i-am ascultat acum cativa ani. sunt prea deprimanti pentru gustul meu. o singura melodie mai merge: apocalypse woman.

reiterez...pe threadul asta ne exprimam dezaprobarea fata de muzica ce nu ne place fie un gen intreg un artist o melodie...bla bla ...muzica. trilulilu sper sa accepti invitatia mea si sa-ti exprimi parera si despre muzica. nu ma intereseaza de cine te iei...sezonul de vanatoare este deschis si nimeni nu scapa de glont :P ziceai ca versurile maiden sunt penibile...dezvolta..or mai fi si altii care nu-ti plac. si de-acum incolo voi avea grija sa-i taxez pe cei care critica forumisti in loc sa critice muzica. fiecare are dreptul la o parere si eu va rog s-o postati aici.

diss on dudes :tease: and dudetes :o: suna familiar? so? :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×