Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ROMÂNCĂ, bătută crunt de un poliţist în Canada

Autor: Alexandra Ciliac

 

 

Românca, de profesie medic stomatolog, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un polițist candian a bătut-o pentru că a depășit viteza legală.

Femeia a povestit că se îndrepta spre Edmonton, pentru a vedea nişte pacienţi când un poliţist pe motocicletă a oprit-o pentru depăşirea vitezei legale, scrie Global News.

Ea spune că polițistul a venit lângă maşina ei şi a început să lovească în geam, apoi i-a cerut documentele. Deranjată de racția violentă a polițistului, femeia i-a răspuns că îi va prezenta actele numai dacă se linişteşte.

Enervat de reacția ei, polițistul i-a ordonat femeii să coboare din maşină, după care i-a pus cătuşele şi a împins-o la pământ.

"M-a lovit în cap. Am simţit lovitura în cap. Apoi m-a dat cu capul de ciment până când m-am umplut de sânge", a povestit victima. Șoferii aflați în zonă au sunat la serviciile de urgență.

Internată în spital și cu multiple răni la nivelul feței, românca a aflat cu stupoare că este cercetată penal pentru că s-ar fi opus arestării şi pentru obstrucţionarea justiţiei.

Între timp, autorităţile au lansat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

 

 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/romanca-batuta-crunt-de-un-de-un-politist-in-canada-video-1052669.html#ixzz2c6mrBva6

 



 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma intreb unde a trait pana azi aceasta romanca si unde si-a practizat meseria daca n-a auzit de legi pe laneta despre viteza legala pe drumurile publice si cum se vorbeste cu un politist altu decat roman in Romania. Daca lucreaza in Canada, macar filme politiste americane si stiri trebuia sa fi vazut daca nu este pocaita care inca n-a vazut televizor!!! Ma mir ca are tupeu sa apare public sa se considere victima. Daca era in State, era in puscarie pentru ani buni ca a insultat un om al legii cu maniera personala cum stia ea de acasa. Cica sa se calmeze politistul si pe urma discuta si-i arata actele masinii si asigurarea, proasta mai spune ca nimeni nu trebuie sa fie catusata!!! De unde scoate asa tampenii??? Sper sa fie bagata in puscarie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Politistul este vinovat ca a actionat cu forta disproportionata in raport cu fapta precum si capabilitatile inculpatei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-ai inteles nimic din ce am scris eu. Politia nu are voie sa bata rau copii, batrani si femei, sau persoane cu dizabilitati de natura sa ii puna in serioasa inferioritate fizica.


Bre, matale trebuie sa intelegi ca nici SUA, nici Canada nu-s conduse de Miklos Horthy. Politistul e vinovat de folosirea a mai multa forta decat era necesar impotriva unui adversar foarte slab si asta va trebui sa justifice.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

degeaba ii povestesti. atata vreme cat politistul ce l-a omorat pe Trayvon Martin e lasat liber, in state politia e GOD.

 

 

dar poate e cazul ca Olga sa auda cum e si pe la altii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olga nu mai vorbi prostii. Tocmai tu care traiesti in America ar trebui sa stii ce inseamna police brutality. Ce politistii nu sunt oameni, nu pot fi javre ordinare, nu pot face abuz de putere si autoritate ? Or fi sfinti te pomenesti.

Nu ai tu idee de cate ori am fost eu insumi oprita pentru vreun control rutier de rutina si am dat de politisti agresivi, nemanierati, brute impertinente si grosolane.

 

Care lege in puii mei spune ca daca nu faci ce spune politistul, ala are voie sa te dea cu capul de ciment si sa te loveasca in piept ? Si eu as fi reactionat la fel daca imi batea unul cu pumnul in geam si imi vorbea agresiv. Politia nu e f***ing God si pot fi trasi la raspundere pentru abuz de autoritate.

Ai idee cati politisti sunt rasisti, violenti, alcoolici, samd ?

 

Cand opresti pe cineva pentru un control rutier sau ca sa-i dai o amenda nu te duci sa-i spargi geamul cu pumnul, te comporti cum ar trebui sa se comporte un om al ordinii publice, ferm, profesional dar calm nu ca un taur salbatic. Agresivitate fizica se aplica doar atunci cand soferul devine el agresiv fizic. Numai atunci poate politistul justifica actiuni violente si chiar si alea au o limita legala. Nu te apuci sa bagi omul in spital pentru ca ti-a spus frumos sa te calmezi. Normal ce era speriata femeia. Asta era ultimul lucru la care se astepta intr-o tara civilizata occidentala. Daca traia in Afganistan, mai ziceam dar Canada ? WTF ???

 

Ai auzit de ultimul caz recent al adolescentului care a fost impuscat intr-un tramvai din Toronto ? Cica avea un cutitas in mana si politistul i-a spus sa-l puna jos. Martorii spun ca adolescentul nu l-a ascultat dar totodata nu a facut nici un gest violent spre politist. A fost impuscat de 9 ori si la sfarsit l-au mai si electrocutat cu tazer-ul. Asa ceva nu s-a mai pomenit, sa descarci aproape un intreg cartus in cineva si sa consideri ca nu este deajuns, asadar il mai si electrocutezi dupa ce zace mort pe jos. Fereasca sfantul.

 

Aici nu ai voie ca politist sa tragi pe cineva afara din masina sau sa-i lovesti atat timp cat nu ai fost tu insuti atacat fiind nevoit sa te aperi si sa supui agresorul. doh.gif Sunt socata de faptul ca ai un simt de right and wrong asa distorsionat.

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti spun eu in ce tara a trait. Intr-una civilizata!

Apoi, vezi cum se adevereste ca America nu a creat civilizatie ? Fiindca acolo risti sa te trezesti la inchisoare ca asa vrea un drogat imbracat in uniforma. Conform spuselor tale. Ca iar ne spui ca America este etalonul civilizatiei.

 

Ma intreb ce ai fi comentat daca victima era copilul tau sau chiar tu ?

La fel spuneai ? "Pacat ca nu ia dat mai tare!" nea.gif

 

De aia infractorii impusca politistii la greu in America. In Europa nu prea vezi asa ceva.

Editat de Darianna
sters citat invizibilizat
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

degeaba ii povestesti. atata vreme cat politistul ce l-a omorat pe Trayvon Martin e lasat liber, in state politia e GOD.

 

 

Ala nu era politist ci doar un security guard, dar in fine, nu conteaza.

Laur vorbesti cu peretii in cazul unora. Dupa cum spune si Alex, nu te mai obosi sa-i explici pentru ca unele mentalitati nu le poti schimba.

Asa o fi legea la ea in America, unde politistul poate sa ti se adreseze cum vrea el si sa-ti loveasca geamul cu pumnul, pe cand cetateanul trebuie sa scoata actele tremurand de frica lui si de intimidare.

Ce ma amuza pe mine este ca ea isi da cu parerea despre alte tari, in nestiinta de cauza, aplicand ce stie ea din USA de parca tara aia este etalonul la tot ce-i bun in lume. rolleyes.gif

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×