aramis 18878 Report post Posted August 3, 2013 (edited) dragi colegi forumisti,deschidem concursul extraordinar Avatarul anului,concurs menit sa îmbunatateasca calitatea vietii virtuale a forumistului câstigator si-a celor din preajma sa.conditii si durata- concursul dureaza 3 saptamâni - participa orice forumist înscris pe ROPO pâna azi, 3 August (inclusiv)- fiecare forumist e rugat sa propuna 5 (cinci) avataruri pentru concurs, mentionând doar numele (nickname) forumistilor, în ordinea urmatoare, astfel încât propunerea de pe locul 1 sa primeasca 10 puncte locul 2 - 8 puncte locul 3 - 6 puncte locul 4 - 4 puncte locul 5- 2 puncte exemplu propunere forumist: 1. gheox - 10 puncte 2. jeanvaljeandelatescani - 8 puncte 3. Trulea666 - 6 puncte 4. Icsulescu - 4 puncte 5. Igrecescu_ro_canada - 2 puncte - propunerile se fac pâna cel târziu sâmbata, 17 august, ora 17:00, ora RO - avatarurile nu se pot schimba în timpul concursului, aviz eventualilor amatori, se iau în considerare cele care exista pâna în secunda asta. - în caz de balotaj, se organizeaza o finala hotarâtoare între cei ramasi (în perioada 18-22 August) - rezultate, premii, bârfe, comentarii - sâmbata, 24 august, mai spre seara, ca nu arde am uitat ceva? posibil. da, doua lucruri: - eu nu particip, ca sa nu fie suspiciuni de frauda electorala si incompatibilitate cu bunele maniere. - am nevoie de un voluntar la numaratoare, punctele sunt la vedere, da' n-as vrea sa ma blamez gresind ceva în momente din astea cruciale, macar sa fim doi în aceeasi oala. concursul s-a deschis, va urez bafta! . . . Edited August 3, 2013 by aramis 6 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13662 Report post Posted August 3, 2013 Pai da, dar de propus, poti sa propui, nu? 1 Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2391 Report post Posted August 3, 2013 pai care-i premiul ? Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18878 Report post Posted August 3, 2013 Pai da, dar de propus, poti sa propui, nu? nu particip deloc, eu doar numar la sfârsit si anunt câstigatorul. pai care-i premiul ? am doua-trei idei, îl anunt în zilele urmatoare (pâna Miercuri, 7 august, cel târziu) Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11567 Report post Posted August 3, 2013 ar mai fi o chestie...avatarele sa nu se schimbe pana sfarsitul concursului ,,,,sa nu ma trezesc ca tin cu virusul ebola Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18878 Report post Posted August 3, 2013 ar mai fi o chestie...avatarele sa nu se schimbe pana sfarsitul concursului ,,,,sa nu ma trezesc ca tin cu virusul Ebola asta parca am mentionat mai sus, avatarele nu se mai schimba, ramân cele care sunt. deci fiti vigilenti! :lol: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11567 Report post Posted August 3, 2013 asta parca am mentionat mai sus, avatarele nu se mai schimba, ramân cele care sunt. deci fiti vigilenti! a, da am vazut, scuze Share this post Link to post Share on other sites
Allexandrra 8936 Report post Posted August 3, 2013 Arana - 10 pct. Gargbird - 8 pct. Lynxul negru - 6 pct. Narcogen - 4 pct. Amarena - 2 pct. Share this post Link to post Share on other sites
aramis 18878 Report post Posted August 3, 2013 Arana - 10 pct. Gargbird - 8 pct. Lynxul negru - 6 pct. Narcogen - 4 pct. Amarena - 2 pct. multumim, Allexandrra, s-a notat! Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11567 Report post Posted August 3, 2013 Orpheus-10p Silentia lunae-8 Lost_Ang3l-6 Fernanda-4 Ashenet-2 Share this post Link to post Share on other sites