Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

dupa vizionare intensiva a episoadelor south park am realizat ca sunt mare fan :P . vreau sa vad ce parere aveti si voi forumistii, si unde e loc mai potrivit pentru south park decat la coltul vesel :yes: . haideti copii ma astept la activitate :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa ce neuronii mei au fost agresati cu Mr.Cartman....de catre o anumita persoana din mess :P e imposibil sa nu iti placa :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites
dupa ce neuronii mei au fost agresati cu Mr.Cartman....de catre o anumita persoana din mess :ok: e imposibil sa nu iti placa :P

guilty as charged :yes:

ooo...mistoo... abia am deschis topicul si deja s-au gasit doritori

in continuare va voi impartasi putin din experienta mea south park. am vazut multe episoade (din pacate nu pe toate :P ) si am ajuns la concluzia ca in south park exista niste reguli mari si late care se respecata foarte des

 

1-kenny moare mereu, e mort deja , sau nu apare deloc :spiteful:

2- adultii sunt incredibil de idioti (child abduction is not funny este exemplul cel mai potrivit)

3- orice ar face cartman, indiferent de cat de caritabil pare...pana la urma este din propriile lui motive egoiste(kenny dies)

4- teoriile stupide formulate in south park au sanse foarte mari sa fie adevarate( jew gold, giant half chicken half squirell....)

5-chef canta de fiecare data cand apare :P

hmmm....cam atat....daca mai depisteaza cineva o tema recurenta in south park il rog sa o spuna :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

shut your fuckin' face, uncle fucker, because you'r tge only one that fucks his uncle, uncle fucker..si mia departe nu mai stiu

 

hey, you are a pig fucker!

why?

because you fuck pigs

oh yeah

Share this post


Link to post
Share on other sites

"my mom says there's alot of black people in africa" :blink: citat din cartman. hai..acum ca am mutat topicul la filme si seriale poate creste activitatea :good: . hey....poate sunt si oameni carora nu le place south park.....este un topic democratic...exprimati-va parerea :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si daca tot am remarcat semnatura... :yahoo: sa imi fac si eu aparitia.

Acuma puteti sa ma puneti la colt si sa nu imi dati desert daca vreti... dar nu am rezistat sa ma uit. Dar ca sa ma scutiti de stat pe coji de nuca va spun si de ce: pentru ca atunci cand am avut ocazia sa il vad era 1. foarte tarziu in noapte si 2. pe RTL II, dublat. Nu am probleme cu germana dar.... yuck! Unele chestii chiar ar trebui lasate in original... de abia suportam Simpson's in germana, si aia dupa perioada de obisnuire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bine ai venit shur'tugal :doh: !!!!! da...urasc si eu dublajele. mi se par stupide. si am patit-o si cu south park. am gasit unul in ungureste :yahoo: poate citesc "amicii" de la regionalizarea maghiara si se arata interesati, ca eu nu am ce face cu el 8) waaaaaa :P si nici macar nu-l vazusem!!!!!

p.s. pentru cei cu o conexiune decenta la net..exista intotdeauna dc++, pentru mine o sursa abundenta de south park :doh:

Edited by seraphimovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×