Jump to content
Forum Roportal
`Andreea

De ce barbatii nu mai sunt barbati, ca pe vremuri?

Rate this topic

Recommended Posts

In acest topic nu fac referire si nici nu vreau sa se faca referire la vreun user sau vreo userita de pe forum. De asemeni, va invit sa incercam sa discutam obiectiv fara a trasforma prilejul intr-un nou conflict intre sexe.

 

Aaaa, da, si nu ma refer la toti barbatii, ci doar la o parte dintre ei (din ce in ce mai considerabila, pe masura ce se ridica noile generatii). Exista si barbati care sunt si stiu sa fie barbati, dar nu mai sunt atat de multi.

 

 

Asadar, de ce?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ultima instanta, femeile cu impresiile de egalitate sunt de vina. Unii n-au bagat asta in seama si au continuat sa trateze femeile la fel ca inainte, altii.. si-au insusit bine principiile feminismului si se comporta ca atare.

Dar eu sunt batrana, sunt mai de moda veche, asa.

Edited by S.M. Poupincourt

Share this post


Link to post
Share on other sites

femeile cu impresiile de egalitate sunt de vina.

 

Ce fel de egalitate? Adica feminismul?

 

O femeie ramane tot o femeie, daca stii sa te comporti cu ea. Ori daca are un barbat langa ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pentru ca li se permite sa nu mai mai fie 'ca alta data'

 

am avut in week-end o prietena in vizita, a venit cu gagica-su, am crezut ca in viata mea nu am sa intalnesc asemenea oameni. au ramas peste noapte la noi, dupa ce a facut omul ala un dus, a iesit in chiloti si se plimba prin casa, o cauta pe gagica-sa. aia era in urma lui si ii culegea hainele si prosopul lasat pe jos in baie.

 

 

o intreb 'esti nebuna? ce cauti cu unu ca asta?' si primesc raspuns ' sunt mici imperfectiuni, se pot corecta'

 

se pot corecta my ass! (mai ales ca ala are 40 de ani)

 

trag concluzia ca asa e invatat, de la ma-sa d-acasa, la femeile din viata lui.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

O femeie ramane tot o femeie, daca stii sa te comporti cu ea. Ori daca are un barbat langa ea.

 

Depinde ce-a invatat acasa. Exemplu - Am niste verisoare care au in jur de 20 de ani, una 21 si una 20, cred. Sunt studente la medicina si ai lor nu le pun sa faca absolut nimic, dar nimic. Alea umbla imputite, mananca ce le trimite ma-sa de-acasa sau pe la rudele din oras (sunt din mediul rural, stau in apartametul familiei din GL), in casa nu fac curat niciodata, cade casa pe ele.. si stii de ce? Pentru ca asa le-au bagat parintii in cap. "lasa fetele, nu tre sa faca nimic, trebuie doar sa invete, sa ajunga doctorite".

Sa-mi fie iertat, dar ce fel de femei o sa fie astea?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din punctul meu de vedere, un barbat care este barbat nu este unul perfect, barbatia nu tine de absenta unor defecte, ci de absenta unor anumite defecte si, bineinteles, de prezenta unor anumite calitati, nu a tuturor calitatilor posibile in lumea asta.

De exemplu, copila fiind, am auzit o discutie intre frate-miu si niste amici de-ai lui, in care isi recomandau tipe, cu detalii. Din punctul meu de vedere, unul care sta la spart de seminte pe baza experientelor sexuale cu amicii lui, nu are cum sa se numeasca barbat. (desi am auzit mai nou o varianta conform careia mai toti fac asta). Ori, recent, mergand pe la taica-miu pe la birou, l-am auzit pe unul care le povestea unor alti gamani ce face el cu nevasta-sa. Bai, nevasta-sa! Sau aia de se mandresc ca iubitele lor pozeaza in playboy etc.

Barbat se cheama unul care daca merge cu iubita pe strada si se leaga unul de ea, el da bir cu fugitii? Sau ala care asteapta sa faca femeia primul pas?

 

Ma rog, cred ca am citit prea multe carti de o anumita factura in adolescenta. Probabil ca e normal sa se intample toate astea si eu sunt "de moda veche", daca o fi existand asa ceva.

Edited by `Andreea
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am vazut/auzit de nici un barbat ce a luat-o la fuga cand iubita lui a fost atacata.

 

Daca e un cuplu de genul asta, atunci il inteleg:

 

0funny-couple-01.jpg

Edited by Alfy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×