matt_baker 0 Report post Posted April 26, 2009 Am avut pana acum 2-3 zile un cont numit mattbaker.A fost suspendat pana in oct.2010,proabil din cauza ca am postat site-ul meu pe 2 arii.Intrebarea mea este alta insa:Pot sa imi postez site-ul doar pe aria"Promovare diverse"cu vechimea pe care o am?Sper ca nu am gresit aria sau ca am facut un nou topic:D.Multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13662 Report post Posted April 26, 2009 Da, poti. Share this post Link to post Share on other sites
Eu_unik 0 Report post Posted September 18, 2009 (edited) Imi spune si mie cineva cum trebuie sa procedez atunci cand vreau sa raspund la anumite "bucati"de mesaje ale mai multor persoane odata...ca sa nu editez mesaj dupa mesaj...?Chiar nu reusesc... :doh: Edited September 18, 2009 by Eu_unik Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted September 23, 2009 Apasand butonul "+citeaza" de sub mesajul respectiv. Poti apasa la mai multe mesaje, apoi dai pe "raspunde" si pastrezi din mesajul citat exact ce te intereseaza. Share this post Link to post Share on other sites
White_flag 39 Report post Posted March 31, 2011 Nu stiu de unde se schimba skin-ul... Daca cineva m-ar putea indruma... Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted April 6, 2011 Deocamdata nu se poate. Poate in viitor. :) Share this post Link to post Share on other sites
EcoLogica 0 Report post Posted February 22, 2012 Buna ziua. Doresc sa bag site-ul meu in directorul ROportal si nu reusesc. URL-ul contine o cratima "eco-logica.ro" si nu ma lasa. Pot face ceva in aceasta privinta sau....nu e cale de ocolire ? Va multumesc anticipat. O zi buna ! Share this post Link to post Share on other sites
Siluna 40 Report post Posted February 29, 2012 Cum sa fac, sa pot deveni un utilizator anonim? Share this post Link to post Share on other sites
Ciocârlan 7724 Report post Posted February 29, 2012 Sa nu dai detalii despre tine si sa intri numai pe invisible. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pierre D. Vara 5581 Report post Posted February 29, 2012 Cum sa fac, sa pot deveni un utilizator anonim? http://www.roportal.ro/discutii/forum-8/announcement-37-ghid-de-utilizare-a-forumului-roportal/ poate te ajuta asta Share this post Link to post Share on other sites