Frozengirl 0 Report post Posted May 10, 2013 Buna ziua tuturor, De curand am descoprit un site nou...curiozitatea m-a impins sa vad despre ce este vorba. Am fost placut impresionata sa descopar modele superbe de cercei din lemn,care se asorteaza la orice tinuta indiferent de ocazie. Mi-am comandat deja cateva modele de pe acel site si abia astept sa-mi vina comanda. Voi ce parere aveti despre aceasta noua tendinta a accesoriilor din lemn? Astept cu nerabdare comentariile voastre Share this post Link to post Share on other sites
Abbie M. 6,290 Report post Posted May 10, 2013 Ca e ciudat sa faci reclama si sa uiti sa adaugi un link. Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,788 Report post Posted May 10, 2013 lasa tu, ca eu am trimis mail sa aplic pt un job si uitasem sa pun si cv si scrisoare.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Frozengirl 0 Report post Posted May 10, 2013 Ca e ciudat sa faci reclama si sa uiti sa adaugi un link. Este vorba de http://shop.adidoro.ro uite si o poza cu ce mi-am luat de la ei Share this post Link to post Share on other sites
Abbie M. 6,290 Report post Posted May 10, 2013 (edited) N-am vazut niciodata farmecul cerceilor, sincer. Dar daca as purta vreodata, cu siguranta ar fi mici si discreti . Sa-mi atarne ceva cat jumatate de palma de urechi ... nu merci ... inchipuie-ti ce scatoalce iti iei cand intorci capul prea repede. Sau cineva care danseaza . Edited May 10, 2013 by Rory* Share this post Link to post Share on other sites
Sara' 1,502 Report post Posted May 10, 2013 Mie nu-mi plac cerceii din lemn. :blink: Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,788 Report post Posted May 10, 2013 mie imi plac niste chestii de p-acolo, dar nu face pretu ca sa ii livreze afara Share this post Link to post Share on other sites
fire de praf 2,053 Report post Posted May 10, 2013 O parere foarte proasta. Ma fac sa ma gandesc la cosciug. :focus: 2 Share this post Link to post Share on other sites
5 o'clock 4,407 Report post Posted May 10, 2013 (edited) Am fost placut impresionata sa descopar modele superbe de cercei din lemn,care se asorteaza la orice tinuta indiferent de ocazie. Mi-am comandat deja cateva modele de pe acel site si abia astept sa-mi vina comanda. Voi ce parere aveti despre aceasta noua tendinta a accesoriilor din lemn? Astept cu nerabdare comentariile voastre O parere merveilleux. Si mie imi plac. Go for it! Edited May 10, 2013 by 5 o'clock 2 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 10,713 Report post Posted May 10, 2013 mai misto-i fac eu din lut polimeric. 1 Share this post Link to post Share on other sites