Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Calatorie cu avionul refuzata a doi tineri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Lucrez in domeniu si nu am mai auzit de asa ceva. Exista coduri specifice pentru astfel de cazuri si insotitorii de zbor sunt instruiti pentru a-i ajuta in caz de nevoie. Tind sa cred ca au fost altfel de probleme acolo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu stiu ca trebuie sa se asigure demonstratia de siguranta in format audio, daca se instiinteaza compania...din cate stiu persoanele care au astfel de probleme pot calatorii cu avionul fara probleme...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tind sa cred ca au fost altfel de probleme acolo

 

Ce altfel de probleme, cand ambele parti au recunoscut public situatia?

Editat de RisingPhoenix

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image

Nici pe pupaza asta n-au lasat-o americanii sa zboare si bine au facut.   Eu as fi refuzat sa stau langa ea, coboram din avion!!! 

Woman says Southwest Airlines wouldn’t let her on plane due to ‘inappropriate’ outfit ...

Nu stiu cine a sters articolele urmatoare referitoare la acest titlu, Yahoo sau FB este cu cenzura sau Arabia Saudita :lol2:

 

https://news.yahoo.com/woman-kicked-off-southwest-flight-102351105.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O stewardesă a dezvăluit ”CELE MAI MURDARE” secrete ale meseriei!!! Ce fac piloții pentru a ATRAGE însoțitoarele de zbor în PATUL lor. ”Mi s-a întâmplat și mie” - ZiareOnline

Aveam deja nevoie sa rad si eu un pic, nu numai nepotu' ... iar acest articol este cel mai potrivit. 

"Piloții se folosesc de statutul lor pentru a se culca cu stewardesele" ... serios acum, la locuri de munca terestre parca nu se intampla acest lucru odata pe minut cel putin :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.yahoo.com/news/passenger-kicked-off-american-airlines-173552045.html

Passenger Kicked Off American Airlines Business Class For Wearing 'Inappropriate' Pants

"The incident happened because she was wearing pants with the inscription “F*ck you” all over the clothing. The pant was designed by a brand that sponsors the artist."

*Cand o sa inteleaga calatorii sa se imbrace decent in public, indiferent cine ar fi!!!  cititi articolul ce a patit femeia.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

640x722xScreenshot-2022-11-25-at-17.41.20-908x1024.png.pagespeed.ic.ntqJunOVPH.webp

Un model nu a fost lăsat în avion: „Nu vor să mă îmbarc pentru că sunt grasă”

*Are nevoie de 3 locuri sa-si cumpere nu unu singur, indiferent de ce fel de MODEL este!!!*

https://retetesivedete.ro/situatie-incredibila-o-tipa-nu-a-fost-lasat-sa-urce-in-avion-din-cauza-posteriorului-imagini.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vedetă din România încătușată pe aeroport!!!

"Bia Khalifa ar fi avut un comportament inadecvat la controlul pașapoartelor, astfel că a fost nevoie de intervenția autorităților imediat. Aceasta a fost rapid încătușată și ar fi primit și o amendă de 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, conform cancan.ro. 

Fulgy a sunat la 112 să raporteze faptul că Bia Khalifa a fost luată și bătută de către autoritățile din aeroport. Poliția a verificat plângerea și s-a dovedit a fi nefondată, așa că a primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență."

Fulgy a explicat pe TikTok întreaga situație:

„Bia nu era agitată. Veneam de la Milano, ok? Și eu nu stau să vă dau vouă explicații. O rezolv eu, stați liniștiți. Bia e cu mine, e bine, se mai întâmplă și la case mai mari, dar e ok”, a spus Fulgy.

https://redactia.ro/vedeta-din-romania-incatusata-pe-aeroport

*Vedeta, Diva, Super-Star sau Super-Model, aceste titluri nu trag la cantar in aerorporturile LUMII!!!  Imbracaminte si comportare civilizata este necesar pentru a evita asemenea situatii.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce nu trebuie să ne îmbrăcăm cu colanți când călătorim cu avionul???

Pentru ca arata prea multe de multe ori si n-ai chef sa vezi asa o masa de grasime.   Cei care poarta so transpira si au un miros infernal daca se misca si sint langa mine de exemplu. Multe mai au doar o bluzita pe ele care abia acopera sanii sa fie si atractiva care pe zbor lung este insuportabil.   

Eu ma imbrac comfortabil ca am de zburat ore multe, dar nu in colanti, doar in casa port asa ceva cu un tricou lung si numai in lunile de iarna.   Imi caut din timp in magazine din bumbac ceva ce-mi place, tine si de cald ca este rece pe avion si sint cu corpul acoperit.   In ultima vreme femeile merg in calatorie sau alte locuri publice in Amerika foarte prost imbracate, toate vrea sa fie sexy dar nu se uita in oglinda.   

De ce nu se anunta in ziar ca sa se spele unele inainte de calatorie.    Noi cand calatorim cumparam bilet pe locuri unde sint 3 scaune langa geam, 2 locuri ocupam noi si al 3-lea un securist ocupa mereu care-i slab si spalat, n-avem treaba.   La dus nu prea am bagaje, doar la intoarcere, in Europa nu se face atata probleme din bagaje.  Cand ajung n-are ce sa-mi faca!!!  

https://evz.ro/hainele-cu-care-nu-trebuie-sa-te-imbraci-cand-calatoresti-cu-avionul-marele-pericol-la-care-te-expui.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×