Jump to content
Forum Roportal
Mr.Cristi

Femeile nu iubesc barbatii

Rate this topic

Recommended Posts

Cine a spus ca femeile si barbatii sunt doua rase diferite, a avut dreptate.

Femeile nu iubesc barbatii. La modul general femeile nu-s interesate de barbati. La vederea unui barbat, o femeie are mai degraba tendinta de a fugi, de a se ascunde, decat de a se apropia, de a explora. Femeile sunt interesate in special de ceea ce ar putea oferi un barbat dpdv material sau de potentialul acestuia de a acumula resurse materiale. In rest, pe femei nu le intereseaza, deci nu le impresioneaza felul de a fi/personalitatea barbatilor. Unei femei ii este dat sa iubeasca foarte rar, si asta din cauza faptului ca femeile nu sunt atrase, impresionate in mod deosebit de masculii obisnuiti, care sunt majoritari. Ca se cupleaza sau se casatoresc si fac cu copii cu ei - cu barbatii banali, asta e un compromis pe care majoritatea femeilor trebuie sa-l accepte, din pacate pentru ele.

 

E evident ca lumina zilei ca femeile nu sunt interesate de barbati, altfel nu si-ar mai dori sa-i schimbe, ar ramane impresionate dupa o discutie sincera, un gest frumos, dovezi ca barbatul poseda un caracter deosebit.

Femeile nu iubesc barbatii si nici nu cauta iubirea acestora. La o intalnire, o femeie nu e curioasa sa afle daca barbatul cu care s-a intalnit e un barbat capabil sa-i fie fidel, sa ofere iubire, sa-i fie un bun prieten, ci este foarte interesata sa afle cumva daca respectivul va fi bun la pat, un bun provider, un bun supravietuitor.

Femeile nu cauta barbati capabili sa ofere iubire si tot ce are legatura cu aceasta, de aceea nici n-o gasesc, chiar daca ele, femeile poarta bluze cu inimioare si fluturasi. Pentru a se folosi totusi de ceea ce pot oferi barbatii obisnuiti, femeile apeleaza la niste tertipuri menite sa-i atraga pe beta in plasa lor. In acest sens, femeile se folosesc de inimioare si fluturasi, citate profunde de iubire, culori aprinse, amicitii pe interes,(false) atitudini care sa emane seriozitate, feminitate, inocenta etc.

 

Asa stand lucrurile,(cel putin) barbatii din Romania ar trebui sa adopte o atitudine de nepasare fata de majoritatea femeilor. Dupa un sfert de ora de stat de vorba cu o femeie, un " vrei sa iesim in oras la o cafea pentru a ne cunoaste mai bine" e mai mult decat suficient, iar insistentele suplimentare sunt doar pierdere de timp, nervi si poate chiar si bani.

 

Da, stiu, am mai scris chestiile astea, aceleasi idei simple, fixe, bla bla.

Dar poate voi nu stiti ca eu le-am scris in special pentru rude, prieteni, cunostinte. ;)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta-i gluma zilei. :lol:

 

Noroc ca nu gandesc toti barbatii ca tine, ca nu ni s-ar mai perpetua specia si nici nu s-ar mai casatori. :o:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu stiu, ca al meu nu arata nepasare....ba chiar ii preocupat sa nu arate nepasare, dar o sa ii transmit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar poate voi nu stiti ca eu le-am scris in special pentru rude, prieteni, cunostinte. ;)

 

Rudele, prietenii, cunostintele vin de pe aceeasi planeta ca si tine?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles eu bine, deci barbatii cauta doar iubire si sentimente durabile la femei?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:lol: Right, unde le cauta, prin gaurile din partea inferioara a corpului?

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

La vederea unui barbat, o femeie are mai degraba tendinta de a fugi, de a se ascunde, decat de a se apropia, de a explora.

Imi imaginez un scenariu : o femeie vede un barbat si fuge sperioasa sa se ascunda dupa colt sau sub masa ca pisica, la care barbatul cu grija, scoate niste bancnote din buzunar si le flutura usor astfel incat animalul femeie sa simta mirosul lor si sa iasa de sub masa "mieunand" mai increzatoare dar totusi precauta. Ca sa-i castige in totalitate interesul, barbatul purcede sa scoata cheile de la Audi R8 si le zangane prin fata ei. Femeia atuncia se lumineaza la chip, se gudura pe langa barbat si ii linge mana...sau alta parte corporala....ma rog...

Barbatul o ia frumos si o duce in vila sa cu 3 piscine, 5 bucatarii si 13 bai, unde femeia gata domesticata isi va trai viata plina de compromis langa barbatul care prin cea mai mare ironie a sortii, va deveni el animalul ei de companie.

Did I get it right ?

 

Shit, mi-a dat cafeaua pe nas de hohote. Scuze, revin imediat sa-ti raspund si la restul mesajului... :rot:

 

 

 

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
In acest sens, femeile se folosesc de inimioare si fluturasi, citate profunde de iubire, culori aprinse,

 

Auzi ma. Mie barbatii imi zic sa nu ma mai imbrac in culori inchise, ca eu numai asa am tendinta sa ma imbrac, negru, maro, albastru inchis, kaki, de-astea. Acuma tu vii si spui chestia asta? Pai io ce sa mai cred? Ma bagi in ceata. :doh:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×