Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Furatul Miresei

Rate this topic

Recommended Posts

Furatul Miresei

 

 

 

Un moment picant din noaptea nuntii este furatul miresei. Asadar dragele mele miresici, nu stricati momentul daca al vostru proaspat sot este un fel de

Share this post


Link to post
Share on other sites

Traditii de caca.

 

'Cel mai important este ca cineva totusi sa te fure si pentru asta fa-ti o asigurare. Discuta cu persoanele dragi tie, persoane apropiate de varsta, asta ca sa nu te trezesti ca te fura cine stie ce unchi sau vecine care te va ascunde in fata localului sau va da cateva ture cu masina in jurul localului.' - De ce sa nu incurajam ideea ca femeia este o marfa si trebuie cumparata? :pardon:

 

 

 

'Atunci cand esti rapita si esti in plina distractie nu uita ca nu este politicos sa lipsesti foarte mult de la nunta ta. Asa ca nu sta 2 ore, limiteaza-te undeva la jumatate de ora maxim 45 de minute.' - O adevarata dovada de bun simt sa pleci de la propria nunta si sa lasi invitatii singuri. Si daca sa te distrezi inseamna ca tre sa pleci de la nunta, ai o nunta de caca :pardon:

 

 

 

'Se zice ca daca mireasa este furata inainte de ora 12 nasul plateste pentru ca inainte de 12 nasul este inca protectorul miresei. Dupa ora 12 noaptea sotului ii este incredintata miresica prin urmare el va fi nevoit sa plateasca recompense. Asa ca daca stii ca rapitorii sunt mai hapsani si vor cere prea mult, ai grija sa fii furata inainte de ora 12.' -

cand vrem sa mergem spre vest, tre sa lasam uitarii traditiile disciminatorii imprumutate din est (India, Afganistan si alte tari sarace din Asia). In vest comertul de oameni nu este acceptat nici in gluma :pardon:

 

Miresicile furate sa se abtina, nu postez in cautare de 'prietene' :lol:

Edited by **Alex**
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am vorbit cu rudele, care abia asteptau, sa NU ma "fure", ca le sparg capul. M-au "furat" prietenii sotului, la care nu ma asteptam, intr-un moment in care iarasi, nu ma asteptam.. m-a tras unul de mana, de era sa-mi rup gatul cu tocurile alea. :doh: M-am enervat maxim, plus ca pe urma a trebuit sa le explic alorlalti ca n-am stiut ca aia o sa faca asa ceva, sa nu se supere ca nu m-au "furat" ei, totusi. :stars: Niciodata nu m-a amuzat acest moment picant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie sa se inventeze o noua traditie. Furatul soacrei mari...si ne-adusul inapoi. :rot:

Edited by Naeema
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie sa se inventeze o noua traditie. Furatul soacrei mari...si ne-adusul inapoi. :rot:

 

Cu asta sunt si eu de acord, dar e musai sa fie rascumparate. 8)

 

Si mie mi se pare un moment penibil furatul miresei, plus ca e si un mare risc pentru mireasa, pentru ca plata rascumpararii il face pe mire sa se razgandeasca.

 

Mi se pare ca si 45 de minute sunt multe, mai ales ca invitatii vor sa se simta bine si sa relationeze cu proaspetii casatoriti, nu sa petreaca de unii singuri.

 

Am vazut multe casatorii care au inceput cu stangul tocmai datorita acestui obicei, pentru ca dupa furatul miresei, mirele a ajuns la concluzia ca nu mai merita sa-si bata capul cu rascumpararea, mai ales ca negocierea trena.

 

Sunt destul de multe mirese care au cam ramas singure dupa "rapirea miresei" pentru ca s-a considerat ca a colaborat cu rapitorii.

 

De aia e bine ca mireasa sa faca mai intai casatoria civila si sa devina mireasa dupa o perioada mai lunga, ca sa fie sigura ca a devenit indispensabila barbatului si o sa ramana impreuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noi am furat mirele la o nunta. :shifty: La misto, iar rascumpararea tot la misto a fost .. parca :crazy: (Darianna, ce ne-au dat? O sticla cu apa? :haha: )

Edited by Amarena
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×