Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Maine Coon, o pisica mare si impunatoare!

Recommended Posts

Mda, toate's adevarate despre rasa asta de pisica pana imbatrinesc, ca devin ca si alte pisici sau oameni batrini.  Am ajuns si noi la capatul drumului cu pisica noastra care a trecut prin multe si mai are zile dar abia mai vede si mirosul aproape i-a disparut.  Nu merge departe de noi sa poata veni inapoi, doarme cel mai mult, sta numai in casa si daca nu i-ar da sotul mancare cu lingurita, de multe ori nici n-ar manca.  Celelalte 2 pisici il imping intr-un colt de langa farfuria cu mancare, desi fiecare are portie separata. De cina am mancat impreuna sarmale, i-am dat umplutura si i-a placut desi era bine piperat.  Ne gandim dar nu prea, sa vedem.  E ultimul Craciun impreuna, asta stim.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca este cu noi dar abia, nu prea mananca, mai mult doarme in casa, rar vrea sa iasa in curte putin la soare sau la nevoi personale, miauna curios si trist daca-l fortam sa se mai miste din clocit putin la aer ca stim cu nu sint semne bune, dar n-avem putere s-o ducem la predare, de vreo 20 de ani e cu noi, nu stiu exact, avem rabdare inca.

Ar fi foarte neplacut sa avem de mers undeva ... Sotul azi alerga dupa mezeluri scumpe dar a refuzat totul, in brate l-a dus la soare ca nu vede deja si se orienteaza greu.

Cu lingurita ii da mancare din conserva cu mult suc dar abia a inghitit ceva.   Striga sa fac o friptura poate-i va veni chef de mancare ca intr-o zi a mancat bine carne de vita grilata din portia mea, ca bucata mare tot stapanul l-a inghitit aproape, cu osul in forma de T.  

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pisicuta mea nu este de rasa insa se potriveste ca personalitate. Este de talie mica si nu se omoara cu mancarea, desi are perioade cand e mancacioasa. Ii plac maslinele, muraturile, pepenele galben

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot ne mai chinuim cu pisica asta, ca nu sintem capabili s-o predam, desi sufera.  Eu n-o voi face doar daca ajunge acolo la ultima suflare.  Azi a mancat doar pui de la noi ce mancam dar nu vedea unde-i bucatica, sotul i-a dat in gura cu lingurita.   Avea usturoi, piper si i-a placut, cred ca asta-l tine in viata.   Totusi n-as vrea sa ajung iar in vara cu ea si s-ai fac aer cu evantaiul ...    

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea batrina azi mi-a facut iar o scena trista, credeam ca va muri pe loc de suferinta, plangea asa cu o voce umana, ca mi se rupea inima.  

 

Avea dureri, ii era foarte rau, s-a aruncat pe presul preferat si tusea asa de tare de tot stomacul/burta i se strangea parca-i venea pe gura afara toate organele dar nu era altceva decat suferinta.   Ne e mila sa-l ducem la predat, nu ne convine ca sufera dar parca-i mai bine cu noi.   Se apropie deja timpul oricum.      

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am venit din magazine si usa spre living a fost deschis, a profitat de neatentia noastra si a disparut ... sotului i s-a parut ceva suspect si l-a gasit pe patul meu dormind.

Nu putea sa coboare ca nu mai vede aproape nimic, l-a luat de pe pat desi nu voia sa coboare si l-a pus pe calea buna spre locul ei unde are tot comfortul si un om daca ar incapea.   A observat ca totusi prefera sa intre in cabina de dus si sa doarme acolo pe rece ... o fi si asta un semn???

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saraca pisicuta, ele de obicei sufera in tacere, nu se plang nu se vaita CA oamenii. Singura data cand am "auzit" o pisica urland a fost cand mi-a povestit tata scena cand a ramas fara ultimul pui, atunci suferea fara sa se mai ascunda.eu doarimi imaginez suferinta unei pisici, cat de limitati suntem uneori

Share this post


Link to post
Share on other sites

A mea nu sufera deloc in tacere ... scoate niste urlete de jale de-mi sare inima intre dinti si n-are nimic decat scoate acel urlet trist.   Tot ne gandin s-o predam ca nici nu mai vede unde-i mancarea, ii pun pe o farfurie si-i pun exact cu nasul in farfurie ca se invarteste si nu stie unde-i ca nici nu simte nimic.  De langa usa abia face 5 metri in spatele casei si inapoi la miorlait in usa.  Cred si eu ca sint urlete de suferinta c-o vad cand tuseste si parc-ar vrea sa vomite dar  numai se chinuie intinsa pe jos.   Mi-e foarte greu s-o vad asa dar nu am curajul sa ridic telefonul sa chem pe cineva ca eu nu merg in acel loc, as muri pe loc!!!   

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×