Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Presa britanică

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pana la 1 januarie 2014 o sa aibe o lista intreaga britanicii cu romani rasisti care nu vor fi lasati sa intre pe marea insula!!! Da' si romanii vor sa fie peste tot iubiti, dar nu-i accepta pe altii, asa nu se poate convietui si o sa aibe de luat pasi in spate iar!!!

A venit aici o romanca si a refuzat sa intre in clasa de engleza gratuit pentru straini adulti ca erau si africani si mexicani si ei nu-i convineau acesti oameni, voia doar albi americani in clasa, uitand ca alea n-au nevoie de engleza ajutatoare gratuita ca sint nascuti aici :yahoo:

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hotul striga hotii.

Ei de ce nu-i integreaza pe tiganii romani?

Presa britanica face tot posibilul sa ne puna bete in roate dar degeaba, romanii nu se lasa intimidati.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ma ia cu ras, englezii dupa ce au colonizat pe unde au apucat, se vaita ca-s ''ccotropiti''

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea, inclusiv sa-i placa sau nu de altii, parca asa era in democratie sau teoretic asa ar trebui sa fie...

 

Nu cred ca este nimic rau in a nu-ti conveni de unii sau de altii si a incerca sa te feresti de ei. Rau este sa-i discriminezi sau sa-i jignesti pentru ceea ce sunt si nu depinde de vointa lor.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Presa britanică îi acuză pe români de rasism

În curând britanicii îi vor acuza şi pe indieni de rasism, pentru că aceştia, indienii, îşi permit să ceară Angliei, diamantul Koh-i-Noor, furat de englezi din India, şi pus pe coroana britanică. David Cameron, aflat în vizită în India săptămâna trecută, spune că ceea ce fac indienii, "nu este abordarea potrivită". Când englezii au furat diamantul, a fost "abordarea potrivită", acum când trebuie să dea înapoi ce-au furat, nu mai e abordarea potrivită. Evident că nu e abordarea potrivită, că indienii prin creşterea economică tot mai puternică, încep "să prindă glas" şi îi dau în vileag pe englezi pentru toată hoţiile făcute de aceştia în India în perioada colonială. Sper ca indienii să nu se oprească doar la acel diamant, şi să ceară de la englezi tot ce-au furat.

 

Ba mai mult, grecii au început să ceară de la englezi, artefacte antice, furate de aceştia din Grecia. Sunt sigur că şi grecii vor fi acuzaţi de rasism de către englezi, din cauza asta.

 

Acum că românii vor merge să le ia banii englezilor, aceştia sunt acuzaţi de rasism. Oricum eu sper să meargă cât mai mulţi români la muncă în Anglia, să le ia banii şi să-i trimită în România. Asta ar fi o despăgubire reală, pentru ceea ce-a făcut Churchill, când a dat România şi tot estul Europei, lui Stalin.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ei de ce nu-i integreaza pe tiganii romani?

 

La ce te gandesti cand spui asta??? Cum sa-i integreze, ei nici nu vor sa auda de ei!!!

Daca era ca alte natiuni care merg sa traiasca in mod firesc, n-ar avea cu ei nimeni nimic oriunde s-ar duce, ca sint si din aceste familii acolo in UK, tigani romani cu studii superioare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Xenoth, pe acest forum nu sunt permise discriminarile religioase si nici rasismul. Pentru ca esti utilizator nou, primesti doar acest avertisment dar daca se repeta vei fi sanctionat conform regulamentului.

 

Si vin si eu cu o completare, ca poate tie iti venea peste mana sa zici:

Lupini, moderatorii NU dau curs mesajelor rasiste, credeam ca stii acest lucru. Tu esti pus aici sa MEDIEZI si sa MODEREZI, nu sa dai apa la moara si nici sa instigi (aici ma refer la primul tau mesaj de pe acest topic; era vorba despre faptul ca presa scrie despre 6 romani ametiti, rasisti, care au uitat de unde au plecat, de pe un forum romanesc, nu despre istoria Marii Britanii sau despre ce/de unde/daca au furat ei). Te rog sa iti faci treaba!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×