Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
m4trix2003

Bani de buzunar !

Rate this topic

Recommended Posts

Salut !

 

Multa lume cred ca a auzit de prizee... daca nu sa intre pe www.oca-prizee.as.ro si o sa alfe mai multe...

 

Eu personal m-am inregistrat acum 5 zile si am facut cam 1$ :dee si m-am chinuit. Am deja 13 referali. Daca toti ar fi activi cum ar trebui as face cam 40-50 centi / zi.... eu va sugerez sa va inregistrati si daca aveti intrebari despre orice tine de programul acesta va rog sa imi dati un mail la m4trix2003@yahoo.com sau pe messenger m4trix2003 ...

 

as vrea ca la topicul asta sa se discute problema cu prizee.... ca mie mi se pare banoasa... voi ce credeti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putina lume va ajunge sa incaseze banii. Pe masura ce lumea se va apropia de suma limita, veniturile vor fi tot mai mici. Nu e primul sistem de genul asta si cu siguranta nici ultimul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea e simpla: ii stimulezi la inceput, iar dupa pe masura ce se apropie de suma minima vor fi tot mai putin tentati sa renunte la tot ce au castigat. Intr-un final vor renunta si nu se vor alege cu nimic.

Nu stiu daca si aici este aceeasi situatie dar nu m-as mira.

Share this post


Link to post
Share on other sites

si atunci ce imi sugerati pentru. un venit sigur...ce programe ? roportal sa-a dezvoltat destul de bine...si il felicit...dar in fiecare dezvoltare exista o cheie... care este cheia succesului ? bun...imi fac o pagina...incerc sa fie cat mai originala...sa inspire incredere celor care intra pe ea...ii atrag cu articole interesante...si dupa aceea ce fac ? :dee eu vreau sa fac ceva (o pagina...orice fel de pagina...) din care sa iasa bani...stiu acum ca nu asa trebuie sa ma gandesc...stiu ca daca ma gandesc direct la bani nu prea o sa ajung la ei... totul incepe prin placere...placerea de a face ceva sa mearga....sau de a face ceva frumos sa placa... si dupa aceea e si rasplata... "dupa fapta si rasplata" :dee

stiu ca prea multa filosofie strica... cred ca nu am fost prea coerent in exprimare, dar sper sa fiu inteles. am BACU anul acesta si trebuie sa invat pentru el...dar mai este ceva...vreau sa imi iau licenta sau cum so numi de la liceu: trebuie sa fac un proiect (pagina web, program c++...etc.) c++ nu stiu, asa ca voi ramane la pagina web...vreau sa invat php si sa fac o pagina...portal in afara de ocaay...unul pentru mine... :dee pentru. implinire personala... si sa vad daca imi iese ceva frumos...o sa va invit pe toti pe site... pana una alta nu am idee cu ce o sa atrag pe site-ul meu, dar sunt convins ca o sa il fac. ocaay-ul la-a facut asociatul meu...eu doar munca de promovare am facut(cel mai important) si am mai schimbat si eu site-ul nitel...colaborari chestii din astea...banuiesc roportal ! ca tu te-ai apucat cam pe acum de site...cum sunt eu...18 ani...sa acum esti la facultate om realizat cu "site la cap" :dee

 

so.... o concluzie... ar fi misto sa am un site ca roporta :pee sunt constient ca trebuie sa lucrez mult ca sa ajung ca el... :dee NIMIC NU E IMPOSIBIL daca exista dorinta... :)

 

daca aveti sfaturi in privinta veniturilor din site-uri va rog sa le afisati....

 

in cazul in care v-am plictisit imi cer scuze... dar inca nu am terminat :pee

 

glumeam...

 

bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bogdan (roportal) sa-a apucat de site cam pe la inceputul anului daca nu ma insel. A fost un proces de 'trial and error', adica pe incercate :) sa-a trezit acum cu o popularitate neasteptata (e lucru mare sa iesi printre primele cautari la google) si nu stie cum sa o fructifice.

Veniti si voi cu idei :)

Ideea e ca ce a inceput ca hobby se transforma treptat in meserie/afacere. Daca nu ma insel, a mai facut doar un singur site inainte, la care inca mai face update-uri (cand se plictiseste si are timp, ceea ce nu e prea des).

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am idee...si eu caut idei...deci zici ca site-ul il are de la inceputul anului ?nu cred...ca eu il stiu de mai mult...stiu ca a evoluat...a fost varza inainte site-ul la grafica...(roportal stie) si site-ul nostru cred ca la-am inregistrat chiar pe la inceputul roportal...mai intai am inregistrat cred ca www.friends.3x.ro si dupa aceea ocaay.ro...

idee....pot sa iti spun ca vreau si eu sa ma bag...daca e ceva...daca tot ai popularitate poti sa faci niste jocuri...cu referal tip prizee... :dee asta o sa iti aduca multi useri si popularitate pe plan international... :pee poti sa faci un program de investitii...daca este vorba de niste proiecte ma bag si eu... (domeniul afacerilor...investitii...actiuni :pee) vb pe prv roportal

 

bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am inceput lucrul la Roportal anul trecut in aprilie si in mai la-am lansat. Site-ul a avut un succes pe care nici nu il visam la inceput. Deocamdata nu am avut nici un profit din el a fost facut in timpul liber "din distractie". In ultimul timp a inceput sa-mi ia tot mai mult timp.

Am cateva proiecte si daca va incepe sa devina profitabil imi voi permite sa angajez ajutoare si il voi face si mai interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai net non stop si vrei ca timpul in care ai calculatorul deschis sa nu-la irosesti degeaba,poti castiga bani fara sa faci nimic.

Inscrie-te pe acest site http://www.xsurfing.com , iar la sectiunea "earn" dai : "clicca to start browser" si ti se va deschide o pagina pe care o vei lasa sa se tot "browseze" automat. Asadar vei castiga cam 0.2 pe ora(deci nu-i vraja),iar intr-o luna vei putea castiga lejer 30$(in functie de timpu pe care-la acorzi acestui lucru),aceasta fiind de asemenea limita de la care incepand,poti sa-ti ceri banii.

Eu folosesc 2 pagini de acest tip,cealalta fiind la http://www.xtremehits.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×