Annamaria82 58 Report post Posted February 4, 2013 O vorbă din bătr Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted February 4, 2013 ei au avut de 2 Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Pervy McPervert 11555 Report post Posted February 4, 2013 Asa, spune tu cu cuvintele tale, cititoare de Unica. SURSA Vezi ca se da sursa pentru articole preluate, e doar de bun simt. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Annamaria82 58 Report post Posted February 4, 2013 Asa, spune tu cu cuvintele tale, cititoare de Unica. SURSA Vezi ca se da sursa pentru articole preluate, e doar de bun simt. nu ma bulversa (please) :stars: Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Pervy McPervert 11555 Report post Posted February 4, 2013 (edited) Mai mult decat esti, nu prea as avea cum. Tot ce iti ziceam era ca: e dovada de nesimtire sa preiei un articol de undeva, sa il postezi pe forum si sa nu dai sursa(chiar daca noi stim ca n-ai scris tu treaba aia) E de bun simt, ca atunci cand copiezi si pastezi un articol scris de altcineva, sa si spui cine l-a scris(asta daca tot nu esti tu in stare sa-ti expui ideile proprii) Edited February 4, 2013 by Mr.Pervy McPervert 4 Share this post Link to post Share on other sites
Annamaria82 58 Report post Posted February 4, 2013 Mai mult decat esti, nu prea as avea cum. Tot ce iti ziceam era ca: e dovada de nesimtire sa preiei un articol de undeva, sa il postezi pe forum si sa nu dai sursa(chiar daca noi stim ca n-ai scris tu treaba aia) E de bun simt, ca atunci cand copiezi si pastezi un articol scris de altcineva, sa si spui cine l-a scris(asta daca tot nu esti tu in stare sa-ti expui ideile proprii) Eu cred ca-ti plac de ma hartuiesti atat <_< Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Pervy McPervert 11555 Report post Posted February 4, 2013 (edited) - Este interzisa doar postarea de citate, in regim "copy/paste", fara contributie personala sau fara a se specifica sursa/autorul. In caz contrar, mesajele ce contravin acestui punct, vor fi sterse. - Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara sa specificati sursa/autorul materialului. Uite ce scrie in regulament...adica exact ce faci tu de doua zile. Sa fie sterse zic, poate asa inveti sa pui sursa. Edited February 4, 2013 by Mr.Pervy McPervert 4 Share this post Link to post Share on other sites
Indigo 1 3462 Report post Posted February 4, 2013 Asa, spune tu cu cuvintele tale, cititoare de Unica. SURSA Vezi ca se da sursa pentru articole preluate, e doar de bun simt. Si eu am mai gasit din astea si pe la alti useri. Asta e. Era copy/paste. Si apoi de ce sa nu comentam si noi un pic pe aici. :crazy: ..... Stau şi mă 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted February 4, 2013 Dar nu isi faceau viata personala publica pe retele de sociaizare. Asa ca ce mai conteaza gura lumii - ca ii dam noi ce sa comenteze! :crazy: Defapt asa este, noi hranim gura lumii cu informatia importanta care putin prelucrata devine birfa sau altceva la adresa noastra. Ce merge in jur, vine in jur zice o vorba!!! Bunicii se spovedeau zilnic, n-ar fi indraznit sa divulge ceva din viata de familie nici cu limba taiata. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 17 Report post Posted February 4, 2013 Asa Anna, cere ajutorul ca te bate barbatul si apoi aliaza-te cu el impotriva salvatorilor. Nu iti rezolvi problemele, dar macar iti iei doza de adrenalina dupa care tanjesti atat de mult in plictiseala in care traiesti. Aa, da, si bucura-te de viata in fiecare clipa in care un fraier pune botul la asa zisele tale dureri. 8 Share this post Link to post Share on other sites