Sari la conținut
Forum Roportal
Silviu8-16-23

Nu mai suport atata frustrare!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am 34 de ani si nu mai suport sa vad ca toata lumea din jurul meu se bucura de sex, iar eu nu.

nu sunt handicapat, arat dragut (mi-au spus-o niste fete), nu sunt bogat, dar nici f. sarac.

nu am "papagal" si tupeu.

 

mi-am pierdut virginitatea la 21-22 de ani, deci relativ f. tarziu. am avut o relatie de 8 luni. sexul a fost f. bun. erau zile cand o faceam si de 4-5 ori pe zi. prima data dura f. putin, dar a doua oara dura si 45-50 de minute. 4 luni de zile a durat sexul. relatia s-a terminat. eu ma saturasem de sex, iar ea si-a gasit pe altul si ca de obicei eu am aflat ultimul.

 

am mai avut o relatie cu o tipa 2 ani de zile, dar nu a vrut sa faca sex. era de principiul ca nu o face inainte de casatorie. recurgeam la masturbare de mai multe ori pe zi in toata perioada asta.

am avut o sotie care suferea de frigiditate si mi-a luat un an de zile pana sa poata concepe sa faca sex. era f. religioasa. sexul era dezastru. si era f. rar. recurgeam tot la masturbare in exces, care ma epuiza.

 

dupa 29 de ani am mai avut o relatie de 2-3 ani cu o partenera (cu intreruperi). sexul era acceptabil. se intampla de 4-5 ori pe zi. avea si cate 3 orgasme dar tot mai dorea sex. relatia s-a terminat.

am mai avut vreo 3 partide de sex cu 3 tipe ocazional.

la prostituate nu am reusit sa am erectie. imi e frica. si in liceu imi era frica de sex. cu o persoana noua nu reusesc sa am erectie prima data, poate a doua- a treia data, dupa care e totul ok.

imi e frica sa nu am erectie si chiar asa se intampla - nu am erectie.

 

asta e povestea. dupa cum vedeti am o experienta sexuala extraordinar de saraca. nu mai pot sa suport psihic frustrarea care vine din comparatia cu ceilalti din jur care au avut (si au parte) de sex foarte mult cu foarte multe femei.

la tv , pe net, in filme, in jur, pe strada, in pub-uri vad numai oameni care se distreaza si sunt sigur ca fac sex si au foarte multe relatii, iar eu sunt tot singur.

am avut prieteni care mi-au povestit ce succes au avut la femei. cucereau si femei maritate sau care aveau prieteni. i-am vazut si eu cu unele. cred ca au avut sute de relatii.

iar eu am recurs ani de zile la masturbare in exces pana nu mai pot de epuizare si de frustrare.

 

am prieteni, cunostinte care schimba femeile ca pe ciorapi si eu nu sunt in stare nici macar sa imi gasesc o partenera (decat f. greu si cu mult noroc - imprejurari).

 

va rog ajutati-ma! va multumesc pentru orice sfat care m-ar putea ajuta!

Editat de Silviu8-16-23

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fa muschi, schimba-ti toalele, nu mai folosi parfumuri de 50 de lei, gasesti chestii bune pe la 200 ron, fa-ti freza, ai grija de unghii (le tai, le pilesti si le dai cu lac), daca-ti sta bine barbierit fresh, stai numai barbierit, daca-ti sta bine cu barba, lasa-ti barba, fa-ti o freza care se potriveste cu mecla ta, ai grija de dinti - sa fie intregi, drepti si albi, cumpara-ti o masina cat de cat aratoasa si la care sa ai benzina cand iesi p-afara, fa bani si ai grija sa se vada ca ai(ceas, ghiuluri, bratari, lantisoare, fara haine din Big/Cora). Cam atunci o sa se intample ce vrei tu - sa fii dorit de femei(daca n-aveai nevoia sa fii dorit de femei, te duceai la curve si scapai rapid de nevoia de sex). Chiar daca iti vine cheful, abtine-te de la laba, te moleseste si-ti termina energia.

Nu esti dragut sau ce te-au mai mintit alea, altfel si-o trageau cu tine. Foloseste-ti creierul, sa vezi ca am dreptate. E lumea in care traim, fii cu picioarele pe pamant, fara basme, vise si alte chestii.

E normal sa te compari cu ceilalti, asta iti arata cat de bun sau prost esti intr-un domeniu anume. Daca nu ne-am compara cu altii n-ar mai exista competitii de niciun fel, nici macar competitia pentru EDIT, respectiv EDIT(de ce crezi ca barbatii si femeile au grija de cum se prezinta in lume ? asa, pentru ei ? haha, da... s-au nascut ei cu nevoia de a arata bine, de a se machia, de a face bani, da... cum dracu ? bleah).

Pana la punctul ala, retrage-te dintr-un domeniu in care clar nu esti bun. Stai linistit, femei tot or sa mai vina, 1-2 pe an, dar tu vezi-ti de drumul tau. La finalul lui or sa vina 10-20 pe an, daca nu mai multe. Asta cu conditia ca atunci sa iesi destul de des p-afara.

Editat de BlueS
Edit ce se vede.
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sfat

 

1 an sala intens de 4-5 ori pe saptamana sa se vada ceva rezulate...depinde de cum arati....acuma. Se poate si mai repede 6 luni....

Un BMW 2008 depinde cum stai cu bani, niste haine ok si un lant nici prea gros si nici subtire....

Restul ti le-a spus S.R, si vor curge femeile....dupaia ne vedem pe forum cu o alta proble....cauti mairea iubire si nu o gasesti...

 

Si inca ceva, nu crede pe restu prietenilor, de obicei mint si mint mult.... 100000 de femei si el in schimb a avut 1-2

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai voi sunteti capul rautatilor. De la voi pornesc asemenea idei.

Cate femei cunoasteti/ati cunoscut incat sa generalizati asa?

 

 

MULTE eu personal MULTE...

 

cum vede umpic de cascaval cum hop...cum arati umpic bine te intreti, ai ohaina frumoasa, si ceva papagal cum hop....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Nu asculta sfaturi de la femei, ca nush cum dracu' reusesc ele sa iti spuna exact ce sa faci ca sa EDIT picioare-n gard, daca vii la ele cu probleme pe partea de seductie, atractie, sex. E ceva natural, presupun, fara sa-si dea seama, o femeie catalogheaza urgent ca nu meriti asa ca te baga mai adanc in rahat, sa fie sigura ca te-neci acolo, fara sa mai bagi matzu-n traista la vreuna, ca, deh, nu meriti.

Se excepteaza bineinteles femeile sigure pe sine, care se cunosc si stiu ce vor de la viata. Se gasesc rar, dar exista. Aici sunt cel putin 2. Dar grija mare - o femeie serioasa vrea un barbat serios (care stie si el cine e, ce vrea si ce are de facut in viata, iar ce ti-am enumerat in postarea anterioara e abc-ul unui barbat serios, baza de la care porneste). Lucrurile alea de mai sus nu le face pentru femei, fa-le pentru tine, femeile care vor aparea dup-aia, sunt bonus la binele pe care ti l-ai facut.

Editat de BlueS
Edit ce se vede.
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exagerati.

Parca sunteti Dan Diaconescu si sms-urile sale 50-50%, totalul fiind de 10 persoane.

Cel mai probabil faceti referire la un segment de varsta mai mic, cand, intr-adevar, exista ceva superficialitate, insa de ambele parti.

Am multi amici "luati" si nu ii vad cu muschi pe ei, bratari, masini sau bani multi.

Asta este doar in mintea voastra.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

cum vede umpic de cascaval cum hop...cum arati umpic bine te intreti, ai ohaina frumoasa, si ceva papagal cum hop....

Daca au bani inseamna ca sunt barbati puternici iar lucrul asta le atrage pe femei. Niciodata n-o sa poti avea femei decat de nivelul tau, cu mici exceptii, daca nivelul tau e scazut la fel vor fi si toate femeile din viata ta

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@SR si Micul Fum: Multumesc mult pentru sfaturi!

Micul Fum, cu celelalte ar mai merge dar cu BMW-ul slabe sanse la banii mei.

Cu sala, cu imbracamintea, look-ul se poate aranja, dar cu masina deocamdata nu. Din pacate!

Editat de Silviu8-16-23

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×