Rain 1 Report post Posted March 17, 2006 buna, Daca e cineva din timisoara care stie unde sunt centre de planning familial, ar putea sa imi zica si mie. O prietena de-a mea are ceva probleme si m-am gandit ca daca o duc intr-un astfel de loc o va ajuta. Multumec anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted March 17, 2006 Buna, Rain. Era unul in zona Dacia, la dispensarul de langa oficiul postal. Nu stiu insa daca mai este. Maine ajung pe acolo, daca nu uit verific. :) Share this post Link to post Share on other sites
Rain 1 Report post Posted March 17, 2006 Buna, Rain. Era unul in zona Dacia, la dispensarul de langa oficiul postal. Nu stiu insa daca mai este. Maine ajung pe acolo, daca nu uit verific. :spiteful: Merci mult.M-ar ajuta enorm. Share this post Link to post Share on other sites
Lavinia 0 Report post Posted March 18, 2006 buna,Daca e cineva din timisoara care stie unde sunt centre de planning familial, ar putea sa imi zica si mie. O prietena de-a mea are ceva probleme si m-am gandit ca daca o duc intr-un astfel de loc o va ajuta. Multumec anticipat Buna, Eu sunt din Timisoara, si iti recomand sa mergi la Policlinica de la Spitalul Judetean. Este cabinet de planning familial. Nu stiu exact orarul, dar o poti cauta pe doctorita Stanciu. Este de treaba. Sper sa o ajute pe prietena ta. Share this post Link to post Share on other sites
Wahaha 2 Report post Posted March 18, 2006 (edited) Deci chiar nu se dau gratuit anticonceptionale ci doar cu o reducere de 10% ? Edited March 18, 2006 by Wahaha Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted March 18, 2006 Deci chiar nu se dau gratuit anticonceptionale ci doar cu o reducere de 10% ? Se dau gratuit daca faci dovada ca esti eleva Share this post Link to post Share on other sites
Wahaha 2 Report post Posted March 18, 2006 Si daca is studenta ? Eu am fost la planing-ul familial al facultatii si nu se dau decat cu reducere de 10%, adica cu vreo 40 de mii mai ieftin. Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted March 18, 2006 Si daca is studenta ? Eu am fost la planing-ul familial al facultatii si nu se dau decat cu reducere de 10%, adica cu vreo 40 de mii mai ieftin. Ma mir, cand luam, era suficient carnetul de student si le primeam gratuit. Poate depinde si de pilule. Share this post Link to post Share on other sites
Rain 1 Report post Posted March 18, 2006 Buna,Eu sunt din Timisoara, si iti recomand sa mergi la Policlinica de la Spitalul Judetean. Este cabinet de planning familial. Nu stiu exact orarul, dar o poti cauta pe doctorita Stanciu. Este de treaba. Sper sa o ajute pe prietena ta. Multumesc frumos, am sa merg acolo sa vad. Share this post Link to post Share on other sites
danaianache 0 Report post Posted April 11, 2006 Buna! Stie cineva un cabinet de planning in bucuresti? Il caut de doua luni. Share this post Link to post Share on other sites