Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Mr.Cristi

Discutii fara rost

Rate this topic

Recommended Posts

Ma refer la discutiile de pe forum.

Se cunoaste deja faptul ca cei care adesea frecventam forumurile, oricat de rotunzi ne-am da, tot avem ceva probleme, in special de socializare. Majoritatea discutiilor îmi par fara rost.

De la ce vor barbatii si pana la ce chilotei sa port noaptea cand dorm, toate discutiile de genul asta nu au nicio utilitate. Doar pierdere aiurea de timp. Majoritatea baietilor/barbatilor care frecventeaza forumul(urile) au avut sau au experiente dezastruoase cu femeile sau nu au deloc experiente. Majoritatea fetelor/femeilor care frecventeaza forumul(urile)au fost dezamagite de barbatii din viata lor sau inca il asteapta pe acel barbat care sa le ofere fericirea suprema.

 

Bun, deci avem doua grupări; una a baietilor/barbatilor fara experietnte cu femeile sau cu experiente frustrante, si o alta cu femeile nemultumite de barbatii pe care i-au intalnit la viata lor.

Ce-i caraghios si penibil in acelasi timp e faptul ca cele doua grupari se acuza una pe alta de cele mai odioase fapte.

Baietii/barbatii spun despre femei ca-s profitoare, materialiste, bla bla, femeile spun despre barbati ca-s porci,libidinosi, bla bla. Evident ca nici unii nici altii nu au dreptate.

In realitate oamenii se casatoresc, se iubesc, fac copii, mai si sufera din cand, ca asta-i viata, ce sa-i faci!

Numai pe forum femeile îs materialiste, profitoare si barbatii porci si libidinosi. :lol:/>

 

Cum spuneam, numai discutii fara rost. Pai multi flacai vin si deschid subiecte in genul cum sa-mi satisfac mai bine gagica, pe care s-o aleg, iubirea profunda si neconditionata, cand in realitate ei intra in vorba c-o femeie din an in paste. Noroc cu forumul...

Problemele fetelor sunt diferite de pb. baietilor, dar cel putin la fel de caraghioase.

Exemple de astfel de probleme; unde sunt barbatii adevarati, mai exista barbati romantici, barbatii romani sunt naspa, barbatii nu inteleg femeile, l-am inselat si nu plange, nenorocitul! Deh, discutii fara rost.

Edited by Chistornete
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt discutii fara rost pentru tine pentru ca nu te privesc sau pentru ca nu le intelegi, din doua una. :pardon:

Pentru cel care deschide o discutie.. s-ar putea ca ea sa fie definitorie pentru cursul vietii lui.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deh, discutii fara rost.

 

 

Acum 100 de ani in lunile de iarna femeile mergeau la ... guzsalyas, ma gandesc si la un echivalent romanesc, adica la una din casele mai spatioase unde-si duceau si ceva de tors si mai auzeau news care pe unde avea rude, sau au fost in targuri la obor ca nu erau frecvent calatoriile. Azi este versiunea diaspora, se inscrie pe un forum ... avem computere, ca nu mai toarce decat pisica :crazy:/> Mai duceau cu ei si o sticluta de palinka si niste prajituri sau ceva langa bautura si era distractia anului, se simteau ca azi in Las Vegas. Daca le mai si canta tiganul ceva, platit de sotii lor, se simteau foarte speciale. Sezatoare se chema petrecerea!!! se canta, se barfea, femeile tinere primeau instructii de tot feluri, fetele la fel ascultau sa se califice sa devina gospodine bune, se vorbea de mancaruri, exact ca noi pe aici.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

exact ca noi pe aici.

Nop, aici e altceva, oameni cu probleme, care vin sa afle cumva raspunsul la problemele lor, insa nu afla nimic, doar pierd timpul. Sau altii, care chiar nu au ce face, le pierd timpul oamenilor care chiar au probleme.

 

Pentru cel care deschide o discutie.. s-ar putea ca ea sa fie definitorie pentru cursul vietii lui.

Ei, nici chiar asa! :lol:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sau altii, care chiar nu au ce face, le pierd timpul oamenilor care chiar au probleme.

 

Oamenii care au intr-adevar probleme, nu cauta solutii aici ... nici noi restul nu ne-am nascut ieri, nimeni nu pierde timpul altuia!!! Practic e la latitudinea ta daca citesti pe aici sau nu.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×