Jump to content
Forum Roportal
adicel

ADEVARUL BIBLIC DESPRE 21.12.2012

Rate this topic

Recommended Posts

NECREDINTA, TEAMA, HAOS, DISPERARE...Iata cateva dintre starile si sentimentele care ii caracterizeaza pe cei mai multi oameni in aceasta perioada de timp, nu intamplator denumita in Scriptura ca fiind cea a

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prostii de genul anului 2012 au existat si in 2000 si de multe alte ori , cateodata anii find "calculati" chiar de catre unii "crestini" .

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

.... Din nefericire, cea mai mare parte a omenirii, prin aportul sustinut al stiintei, cultelor religioase si al mass mediei, a cazut in aceasta capcana mediatica fara precedent. Marturie stau numeroasele exemple, surprinse pe intreg mapamondul, in care oameni apartinand tuturor categoriilor sociale si-au parasit locurile de munca, au renuntat la bani, la locuinte, unii chiar la familie, refugiindu-se in natura, cat mai departe de aglomeratiile urbane, construindu-si tot felul de adaposturi si buncare care sa ii salveze de la un posibil dezastru.

 

 

 

 

Incredibil! :doh:/> Ai idee cati oameni locuiesc pe acest pamant ca sa dai un procent de genul "cea mai mare parte a omenirii" cand de fapt sunt cateva cazuri izolate care au fost mediatizate!! Ai asa o imagine ce ar insemna asa ceva sau doar crezi in toate bazaconiile scrise pe net despre cei care isi fac adaposturi si buncare si provizii! :nea:/>

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incredibil! :doh:/>/> Ai idee cati oameni locuiesc pe acest pamant ca sa dai un procent de genul "cea mai mare parte a omenirii" cand de fapt sunt cateva cazuri izolate care au fost mediatizate!! Ai asa o imagine ce ar insemna asa ceva sau doar crezi in toate bazaconiile scrise pe net despre cei care isi fac adaposturi si buncare si provizii! :nea:/>/>

Pai daca si NASA a tinut sa-si exprime in comunicate de presa pozitia fata de acest eveniment, inseamna ca exista o isterie.

 

http://jurnalul.ro/stiri/observator/cum-explica-nasa-apocalipsa-de-pe-21-decembrie-anuntata-de-mayasi-629126.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ba, a tot venit sfarsitu lumii de vreo 6 ori pana acuma si mereu am stat ca proasta treaza toata noaptea ca sa-l prind.

Si oricum margarina mea expira in 2013, deci e bulsit si de data asta.

Totusi, in caz ca e sfarsitu lumii, sa ma treziti si pe mine ca m-as oftica sa-mi zica cineva dimineata ca am ratat Orcii cu 4 capete si a II-a venire a lui Yoda.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg cum NASA face comunicate din astea de presa care apar la stiri numai in Romania. Eu nu aud niciodata asemenea stiri aici cu toate ca le ascult zilnic. O fi vreo conspiratie si asta, apocalipsa numai in Romania. Pana sa citesc pe forum, habar nu aveam de apocalipsa asta :huh:/>

Sunt chiar inapoiata :unsure:/>

De cand cu criza e si NASA in pericol sa i se taie fondurile, si atunci s-a adaptat la ce cere piata. Acum cativa ani a anuntat ca e posibil sa fi descoperit gauri negre, acuma probabil o sa anunte ca viata pe Marte ar fi fost posibila etc. tehnici binecunoscute de stors bani.

Apocalipsa din 2012 chiar daca nu e fenomen de masa, e constant prezent de cativa ani de zile.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

...nascociri cu caracter apocaliptic, menite a-l aduce pe omul fara credinta la apogeul disperarii...

asa este...de obicei ateii si cei fara credinta in Biblie pun botul in culmea disperarii la astfel de zvonuri de tot rasul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marturie stau numeroasele exemple, surprinse pe intreg mapamondul, in care oameni apartinand tuturor categoriilor sociale si-au parasit locurile de munca, au renuntat la bani, la locuinte, unii chiar la familie, refugiindu-se in natura, cat mai departe de aglomeratiile urbane, construindu-si tot felul de adaposturi si buncare care sa ii salveze de la un posibil dezastru.

Da, desigur. Daca mergi prin paduri, prin pesteri, prin munti, prin salbaticie in unele locuri de pe mapamond este pline de lume care si-au construit vizuine sau adaposturi apocaliptice. Marile metropole incep sa arate ca orase fantoma pustii deja. Si aia care au parasit tot si au plecat "in natura" are bani nu gluma ca sa construiasca adaposturile, sa se aprovizioneze cu de toate cele necesare supravietuirii zilnice pana vine apocalipsa mayasa. Ori asta, ori merg cu arcul si sageti la vanat de mancare prin padure. Deci numai aia cu bani se vor salva, ca altfel daca parasesti serviciul nu prea vad cu ce-si umple matzul pana in Ziua cu Pricina.

 

rotflmao.gif

 

asa un bot am pus, incat m-am mutat, de acu' vreo 3 ore, in pestera. As fi vrut sa-mi iau si averea cu mine, dar nu am avut timp, atat de tare m-am speriat.

Ai avut grija sa le dai alora de la munca macar 2 weeks notice ca vrei sa-ti dai demisia ? laugh.gif

 

Pai daca si NASA a tinut sa-si exprime in comunicate de presa pozitia fata de acest eveniment, inseamna ca exista o isterie.

 

http://jurnalul.ro/s...asi-629126.html

Ia citeste tu aici si vezi ca astia de la NASA sustin tocmai contrariul. laugh.gif

 

http://www.nasa.gov/...tures/2012.html

 

" Are there any threats to the Earth in 2012? Many Internet websites say the world will end in December 2012.

The world will not end in 2012. Our planet has been getting along just fine for more than 4 billion years, and credible scientists worldwide know of no threat associated with 2012."

Edited by UFT
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Romanii incepe sa se aprovizioneze cu apa, faina, conserve, ulei, miere, medicamente, clor, cafea, alcool ... cei pe care-i cunosc, ca ma suna sa ma intrebe ce am mai cumparat ... unii umple canistre cu benzina ... asa a fost si de 2000 ca s-au golit magazinele si de sireti la pantofi si ce bine le-a parut chinezilor :crazy:/>/>

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, hans, asa un bot am pus, incat m-am mutat, de acu' vreo 3 ore, in pestera.

nu uita sa-ti pui si bolovan la gura pesterii; altfel miscarea, desi inteligenta, e inutila. :D/>/>/>/>/>/>/>

 

Romanii incepe sa se aprovizioneze cu apa, faina, conserve, ulei, miere, medicamente, clor, cafea, alcool ... cei pe care-i cunosc, ca ma suna sa ma intrebe ce am mai cumparat ... unii umple canistre cu benzina ... asa a fost si de 2000 ca s-au golit magazinele si de sireti la pantofi si ce bine le-a parut chinezilor :crazy:/>/>/>/>/>

Cei credinciosi nu trebuie sa-si faca stocuri de combustibili. Dupa Apocalipsa, toti ateii si necredinciosii in Biblie se vor fi trasformat in combustibili fosili. :D/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>

Edited by hans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×