Planetele si astrologia

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2856

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi multi stiu ca fiecare zodie are planeta sa dominanta, foarte putini stiu, insa, ce inseamna acest lucru si ce influenta are planeta in viata lor? Ei bine, planeta respectiva ofera protectie si imprumuta din caracteristicile specifice ei nativilor pe care ii guverneaza. Mai mult, pozitia planetei pe harta astrala influenteaza fiecare zodie intr-un anumit fel la un anumit moment dat.

Iata care sunt semnificatiile celor 8 planete (Mercur, Marte, Uranus, Pluto, Venus, Saturn, Jupiter si Neptun) a Lunii si a Soarelui asupra celor 12 zodii.

Soarele
Cine este sub influenta astrului vietii se bucura de un tonus general, de o vitalitate iesita din comun si de o capacitate de exteriorizare cum rar intalnim. Soarele se refera la firea profunda a unui individ, la eul sau adanc, si la tot ce are o importanta primordiala pentru el. Sub caldura guvernarii Soarelui, nativul are o stare generala benefica pentru toata lumea, o lumina care ii incalzeste pe cei din jur.

Zodia guvernata de Soare e Leul.

Luna
Emotiile, imaginatia, sentimentele si receptivitatea sunt toate influentate de luna. Tot ea masoara sensibilitatea si disponibilitatea emotionala a unui individ. Luna nu influenteaza doar psihicul ci are efecte si in alte aspecte ale vietii, a timpului si a sincronizarii. Ea e cea care decide adaptabilitatea noastra la schimbari, capacitatea noastra de miscare si de diversificare.

Zodia guvernata de Luna e Racul.

Mercur
Influenteaza responsabilitatea, ratiunea, bunul simt, orientarea, ordonarea, organizarea, cititul si scrisul. Cand suntem sun influenta lui Mercur, cantarim si evaluam bine lucrurile, iar procesul de invatare, memorare si crestere profesionala se afla intr-un moment prielnic dezvoltarii personale.

Zodiile guvernate de Mercur sunt Gemeni si Fecioara.