Halloween, idei de costume si deghizari

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari23816

Voteaza & Distribuie

Descriere

Halloween-ul este sarbatoarea deghizarii si a costumelor colorate. Oamenilor le place la nebunie sa participe o petrecere cu tematica sau la un bal mascat. Din moment ce traditia acestor petreceri s-a stins incet, una dintre putinele ocazii a ramas Halloweenul. Dificultatile apar cand nu stiti ce costum sa alegeti pentru a fi vedeta serii sau pentru a arata cel mai infiorator.

Costume de Halloween pentru femei
O idee ar fi sa va imbracati in tiganca – esarfele, rochiile si accesoriile sunt foarte la indemana datorita faptului ca moda gipsy inca n-a parasit podiumurile. Aveti nevoie de margele, vreo 2-3 siraguri, inele si haine colorate.nApoi, o costumatie din epoca hippie sigur v-ar prinde bine – o pereche veche de blugi, un tricou decolorat si accesorii cu simbolurile perioadei va pot scoate din incurcatura. Desigur, aceste costumatii n-au nimic infricosator, dar daca tineti mortis sa speriati pe cineva, uitati de vrajitoare, diavolite sau vampirite si incercati un costum sofisticat de fantoma prafuita din secolul XVIII procurandu-va o tinuta din acele vremuri pe care sa o pudrati cu faina. De asemenea un animal de plus insangerat, o prostituata violata si batuta, o bucatareasca machiavelica inarmata cu cutite si eventual un satar, etc. pot constitui niste idei la fel de originale.

Costume de Halloween pentru barbati

Cele mai la indemana costume pentru barbati sunt cel al lui Dracula, de schelet sau de dracusor. Ei bine, au devenit niste clisee de-a lungul timpului si surpriza nu mai sperie pe nimeni. Incercati o costumatie care necesita mai multa munca deoarece va fi mult mai apreciata si cu siguranta mai admirata decat una superficiala. O propunere ar fi: un calugar franciscan sau benedictin cu un aspect de criminal, un liliac asemanator celui real, un monstru care seamana cu mortii din Thriller-ul lui Michael Jackson, de ce nu, chiar un sarpe veninos, etc.

Chiar daca nu va decideti asupra unei costumatii, o masca poate intotdeauna sa aiba un efect la fel de mare. Nu purtati masti gasite in comert pentru ca exista sanse sa mai intalniti cel putin inca una ca a dvs. la petrecere. Fiti originali, creati-va singuri una, sau de ce nu, pictati-va chipul intr-un mod unic. Orice va decideti sa purtati nu pierdeti din vedere scopul mastilor si al sarbatorii: speriati si lasati-va admirati.