Evita caloriile din sucuri

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3062

Voteaza & Distribuie

Descriere

sucuri-carbogazoaseS-a demonstrat recent ca sucurile acidulate si dulci sunt vinovate pentru kilogramele in plus. Corpul nu face diferenta intre caloriile provenite din bautura sau cele provenite din mancare. Deci, pentru a slabi mai repede, atentie si la caloriile din sucuri .



Urmand sfatul de a bea cat mai multe lichide, de multe ori ignoram ca sucurile carbogazoase nu sunt tocmai un element al dietei si ca au si ele la fel de multe calorii ca o masa copioasa. Prin urmare, uitam sa le inlocuim sau sa le eliminam.



S-ar putea ca greutatea ta sa scada mai repede daca nu mai consumi sucuri carbogazoase, pentru ca "inamicii" lichizi se elimina mai usor decat cei solizi si vei observa imediat cum iti revine energia.



In loc sa bei sucul... mananca-l



Inlocuieste un pahar de suc cu calorii cu un fruct zemos. Si fructele contin zaharuri, dar pe langa ele mai au si vitamine, fibre si nutrienti, ingrediente pe care bauturile carbogazoase nu le au.



Bea-ti desertul



Ok, nu poti si nu poti sa elimini sucurile (si caloriile aferente) din alimentatia ta. Fie. Atunci tot trebuie sa renunti la ceva. De exemplu, in loc sa mananci o prajitura, ciocolata, inghetata sau o placinta, bea un pahar mare cu racoritoarea preferata. Noi zicem ca e un schimb bun. Iar daca vrei sa fii mai radicala... stoarce niste fructe si peste sucul lor toarna niste apa minerala. E un schimb si mai bun.



Fa economie la zahar



Iti plac sucurile carbogazoase sau necarbogazoase pentru ca sunt dulci. Daca renunti la ele, o sa vrei sa indulcesti si sucurile naturale pe care ti le prepari acasa, si in loc de doua lingurite o sa pui 7-8. Cand iti faci o limonada, de exemplu, incearca sa scazi cate o lingurita de zahar pana ajungi la vreo 2 la un litru de lichid. Corpul de fapt nu are nevoie de atata „dulce", ci papilele tale nu sunt obisnuite cu un gust mai putin intens.



Sala si energizantele nu se impaca



Desi ti s-ar putea parea ca au o legatura stransa. La sala gasesti o multime de feluri de bauturi energizante si par cea mai buna rasplata dupa exercitiile obositoare, dar nu uita ca si sucurile energizante au un aport caloric foarte ridicat. Ce rost are sa faci mai mult sport pentru a arde mai multe calorii cand poti pur si simplu sa le reduci.



Cafeaua e mai buna neagra



Desigur pentru silueta ta, nu si pentru gust. Pentru energie, alege o cafea neagra, nu un suc energizant cu multe calorii.



Oricat de drastic ar suna, cand vei vedea rezultatele, o sa te feliciti ca ai reusit.