Zara, serial indian

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune, Zara
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari10599

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zara este o tanara de 21 de ani frumoasa, dulce, blanda si manierata, care face parte dintr-o familie musulmana din clasa superioara, e indragostita de prietenul ei din copilarie, Samar, cu care a fost coleg de clasa cand studiau in Statele Unite. Dupa ce isi termina studiile ei, Zara revine in orasul natal in timp ce Samar ramane in Statele Unite pentru continuarea facultatii si pentru a-si face o experienta in domeniu.

Frumoasa sora a Zarei, Zeenat este casatorita cu Aamir si amandoi sunt foarte indragostiti unul de altul. Cuplul locuieste cu familia lui Aamir, adica cu mama lui, cu matusa lui, Gul Phupi, si cu fiica acesteia Shirin. Desi Zeenat este o nora buna, matusa lui Aamir o uraste pentru ca fiica ei este indragostita de Aamir si inca tanjeste dupa el.

Lumea Zarei este perfecta. Fericirea ei nu cunoaste limite deoarece Samar va sosi dupa 3 luni si ii va cere mana. Toate visele lor de a fi impreuna si de a duce o viata fericita vor deveni realitate foarte curand. Dar, nici nu incepe bine sa viseze la nunta ei, cand Zeenat ii cere Zarei o favoare care ii va distruge visele. Va trebui sa aleaga intre a o ajuta pe Zeenat si dragostea ei pentru Samar. Daca va alege sa o ajute pe sora ei, Zara il va pierde pe Samar pentru totdeauna. Daca nu, sora ei nu va putea sa isi salveze propria casnicie.

In rolurile principale ii puteti vedea pe Samiksha Chugh (Zara), Abhay Vakil (Samar), Malini Kapoor (Zeenat), Bunty Grewal (Amir), Vidya Sinha, Zarina Wahab (mama lui Amir), Shagufta Ali (Gul Phupi), Kuldeep Malik, Rajiv Kumar, Anupama Singh, Sunita Thatte, Garima Ajmani.

Serialul are 362 de episoade.