Vopsitul parului - acasa sau la salon?

Vopsitul parului - acasa sau la salon?

Detalii

CategoriiRegional
TaguriRomania
Ultima actualizareJoi 27 ianuarie 2022
Vizualizari246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toate ne dorim sa avem un par frumos, matasos si nu in ultimul rand sa aiba culoarea care ne place noua. Nu prea mai exista un anumit tipar sau standard in materie de culoare.

Ingrijirea parului nostru a devenit un obicei aproape zilnic. Toate ne dorim sa avem un par frumos, matasos si nu in ultimul rand sa aiba culoarea care ne place noua. Nu prea mai exista un anumit tipar sau standard in materie de culoare. Inca de la cele mai fragede varste, domnisoarele doresc suvite albastre sau cine stie ce nuante.

Parul nostru ne poate da o stare de bine, asadar, de ce nu? Vrei sa ai pentru nu stiu ce perioada parul verde, foarte bine, daca asta te face sa te simti bine. Singurul lucru cu experientele in materie de par este sa nu il degradam prea tare, asta daca nu vrem un par scurt. Decoloratul sau coafatul in exces au acest efect aspra podoabei noastre capilare. Daca ne place parul lung, mai retinem putin din excesul cu placa sau decoloratul. Daca ne dorim si ne place par scurt, putem experimenta si schimba culoarea parului cat de des dorim.

Vopseaua pe care o folositi pentru par trebuie sa fie una de buna calitate. Daca nu mergeti la coafor si doriti sa faceti schimbari de look acasa nu este nici o problema. Gasiti vopsea de par pe LilaRossa.ro. Aici sunt preturi accesibile si puteti fi sigure ca produsele sunt de cea mai buna calitate.

Pentru vopsit la salon veti observa produsele de la Lilla Rossa. Saloanele folosesc aceste produse pentru calitatea lor. De asemenea, in materie de nuanta alese, dupa tipul de ten, culoarea ochilor, forma fetei, veti primi ajutorsi sfaturi de la hairstylisti. Acestia va pot ajuta putin mai mult decat cea mai buna prietena in alegerea unei tunsori sau culori potrivite pentru voi.

Sunt cateva aspecte pe care doar un specialist le poate face. Plus ca va pastrati parul sanatos. Chiar daca doresti un blond foarte deschis, la coafor il vei obtine. Culoarea va fi uniforma, nu vei avea pete, parul se va prezenta decent. Acasa risti destul de mult sa iti degradezi parul. Nu toata lumea cunoaste colorimetrie, intrucat aceasta se invata in cursurile de specializare in coafor. Cat oxidant la ce cantitate de pudra sau ce efect are culoarea verde combinata cu.. rosu. Intelegi ideea.

Pentru acasa, in schimb, iti poti achizitiona cele mai bune produse de styling. Dupa ce obtii in coafor culoarea si forma dorita, acasa le poti intretine. Poti intreba persoana care s-a ocupat de parul tau ce fel se spuma sau fixativ sa folosesti, ce ulei de hidratare sau ce masca de par iti trebuie. Ulterior, intr-adevar, trebuie sa te ocupi si de coafarea parului. Pentru un ondulator sau o placa de par cu mai putin de 100 de lei trebuie sa accesezi LilaRossa.ro. Ei bine aici, vorbind despre calitate pret, vei gasi produse de styling accesibile si usor de utilizat.

Produse care te vor ajuta in realizarea coafurilor dorite.