Visați la o nouă investiție auto? AutoDel vă poate ajuta cu stoc generos de mașini rulate

Visați la o nouă investiție auto? AutoDel vă poate ajuta cu stoc generos de mașini rulate

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBucuresti, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Suceava
Ultima actualizareVineri 21 mai 2021
Vizualizari324

Voteaza & Distribuie

Descriere

Automobilele au devenit mijloc de transport popular și accesibil. Aproape oricine deține o mașină, iar unii nu se rezumă la una per familie, ci fiecare membru dintr-o familie are propria mașină. Motivul este lesne de înțeles. Și în plus, de îndată ce publicul român a descoperit varianta mai accesibilă și anume cumpărarea la mâna a doua a unui autovehicul, piața auto din România s-a schimbat radical.

Este adevărat că au apărut astfel și bișnițarii, un soi de intermediar ce viza să facă o vânzare auto doar pentru a câștiga comisionul aferent. Nu conta în ce mod făcea, astfel încât unele aspecte despre starea tehnică și de funcționalitate erau ascunse. De teama de a nu plăti mai mult decât trebuie pentru o mașină unii s-au orientat spre dealerii serioși. Iar pe această nișă veți distinge imediat pe cei de la AutoDel, cu pagina oficială Autodelrulate.ro.

Cum pot fi comandate mașinile dorite

Deși există un stoc generos de mașini imediat disponibile în parcul auto acolo unde există și showroom AutoDel, pentru cei care își doresc un anumit tip de mașină, aceasta poate fi comandată. Este destul de simplu să facă asta, online. Este mai sigur pentru doritori ca o mașină să fie adusă la comandă. Este rulată, deci la mâna a doua, însă are un preț decent. Faceți astfel poate o investiție auto pe care în alte circumstanțe nu ați fi reușit. În plus, știți sigur că o veți cumpăra după ce este verificată din punct de vedere estetic, tehnic și funcțional.

Servicii unice pe piața de comerț cu autoturisme rulate

Dacă mergeți în reprezentanțele auto veți găsi diverse servicii, programe de finanțare. Este firesc, veți urma să plătiți o sumă destul de mare pentru a achiziționa o mașină nouă de la ei. Dacă mergeți în târguri și piețe cu mașini la mâna a doua, nici vorbă de așa ceva. Trebuie să aveți banii toți grămadă, cash și imediat disponibili. Însă la AutoDel lucrurile stau diferit. Chiar dacă vorbim despre autoturisme la mâna a doua acestea pot fi achiziționate și în sistem buy back sau în leasing. Asta chiar și în condițiile în care mașina deja existentă o aveți cumpărată printr-un program de finanțare de acest gen.

Până să cumpărați, testați. Gratuit!

Tot aici, ofertele auto sunt dintre cele mai tentante. Până când să bateți palma și să vă alegeți mașina pe care cu siguranță ați analizat-o, o puteți și testa. Un test drive este gratuit aici și aveți nevoie doar de o programare în prealabil. Este acel concept dus mai departe de ceea ce poți vedea în vitrină. Pentru că mașinile pregătite spre vânzare nu sunt doar estetice și puse în lumina bună. Trec prin etape de verificare tehnică și abia apoi sunt puse în recirculare.

Nu vă bateți capul cu partea birocratică. Tot ce ține de partea de acte tot cei de la AutoDel vă ajută, fie că veți achiziționa o mașină din parcul lor auto sau veți comanda una. Detalii în pagina oficială.

Contact:

contact@autodel.ro
SUCEAVA:

0374 006 007
BUCURESTI:

0759 888 788