Serviciile de urgenţă, între convenabilitate şi servicii de lux

Serviciile de urgenţă, între convenabilitate şi servicii de lux

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, instalator
Ultima actualizareJoi 21 mai 2015
Vizualizari828

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem obişnuiţi să avem la îndemână aproape orice. Nu la fel putem spune despre anumite servicii, de la nevoia de un instalator din Bucureşti şi până la un electrician sau orice ţine de instalaţiile de acest gen. Asta până de curând, când se pare că sistemul de urgenţă a serviciilor de acest tip a început să prindă şi la noi. Este asta avantajos?

Sistemul de urgenţă – nevoie şi avantaje
Românul se declarǎ de fiecare dată omul bun la toate. Dacă nu e, atunci s-a dus pe apa sâmbetei stilul sǎu gospodăresc. Spun că nevoia i-a învăţat, însă o dată cu o astfel de decizie vine şi un nivel scăzut al calităţii din ceea ce înseamnă instalaţiile asupra cărora au intervenit. Nu degeaba sunt tot felul de campanii despre importanṭa unei instalaţii optime şi verificate la gaze, electricitate etc.
Sistemul de urgenţă pentru serviciile de instalatori, de electricieni şi aşa mai departe aduce marele avantaj de a fi cel care îţi repara tot indiferent de timp, ora, zi, perioadǎ şi aşa mai departe. Asta duce şi la o scădere considerabilă pentru impactul pierderilor materiale cât şi pentru investiţia ulterioară. Odată ce ai reparat stricăciunea nu vei mai intervini ulterior cu alte reparaţii prea curând.
Actual o statistică arată că peste 50% dintre români apelează la sistemul de urgenţă numai în cazuri speciale. Când se ajunge în punctul în care nu se mai poate, cheamă măsura extremă, ultima şi cea mai de încredere opţiune posibilă.
Profilul românului care are nevoie de calitate. În rândul celor care au nevoie de sistemul de urgenţă în ceea ce priveşte un instalator, electrician şi aşa mai departe se numără cei care au între 20 şi 35 de ani. Au venituri medii şi peste medie, au studii pe măsură – medii şi peste medie – şi de regulă sunt femei. Pentru că nu ştiu, nu cunosc nimic din aceste domenii şi nu se încred că pot face ceva în a stopa pe moment efectele neplăcute ale unei stricăciuni. Nu sunt însă singurele care au nevoie de un instalator de urgenţă.
Din fericire un mic procent al românilor consideră acest tip de serviciu unul de lux. Mai exact doar 15% spun asta. Se denotă şi deschiderea către nou, având în vedere că acest tipar l-am preluat din străinătate. Suntem la ora actuală cu un pas mai aproape de cei care au inventat asta. Însă ne mulţumim şi aşa, mai cu seamǎ că la noi piaţa merge mai bine: în străinătate interesul de a renova destul de frecvent face ca alegerile calitative să includă de fiecare dată şi reparaţii de sistem şi instalaţii de orice fel; la noi în schimb romanul reparǎ numai când e de stricat, când nu mai este altă şansă şi uzura îşi spune cuvântul după ani de zile.
Între a fi convenabil şi de lux, între nevoie şi opţiune pe piaţă serviciile de urgenţă se extind tot mai mult. Acum avem şi electricieni şi instalatori disponibili la un telefon distanţă, în curând vom avea poate şi servicii cu ture de noapte ca o normalitate a vieţii cotidiene.