Un tip de maşină câştigătoare: Audi

Un tip de maşină câştigătoare: Audi

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriAudi, piese auto
Ultima actualizareLuni 8 iunie 2015
Vizualizari782

Voteaza & Distribuie

Descriere

Elementele pe care le iei în considerare atunci când achiziţionezi o maşină folosită sunt cele care ţin departe frumuseţea şi se bucură de confortul şi siguranţa pe care o maşină le oferă, menită să asigure cele mai frumoase călătorii în familie şi cu prietenii.
Creşterea preţurilor la noile modele de maşini au împins clienţii pe piaţa maşinilor second-hand, unde sunt cele mai variate modele disponibile, la cele mai uşoare posibilităţi de achiziţionare, care pot fi vândute de dealeri sau direct de către proprietari. Cel mai mare obstacol în achiziţionarea unei maşini este frica de a fi înşelat, încât cumpărătorul trebuie să fie atent în timpul procesului de vânzare, evaluând cel puţin două puncte de bază: care este modelul pe care şi-l doreşte şi care este sursa de cumpărare.

Un Audi second-hand
Odată ce ai parcurs cele două puncte de bază este important să selectezi modelul corect precum şi sursa de achitare a valorii maşinii, iar următorul pas trebuie să fie cel care vizează unele elemente la care trebuie să acorzi o atenţie deosebită.
Exteriorul maşinii este cel care spune cum a fost aceasta tratată şi ce condiţii i s-au aplicat. Mulţi proprietari de automobile şi dealeri auto au vopsit vechile maşini pentru a acoperi unele zgârieturi sau daune, încât cea mai bună soluţie pentru a verifică un automobil este de a deschide portiera şi de a cauta suprastratul de vopsea. Apoi trebuie să examinaţi farurile şi luminile de ceaţă. În primul rând, verificarea acestora asigură buna vizibilitate pe timp de noapte, iar mai apoi verificarea stopurilor asigură o mai bună certificare a acesteia. Asiguraţi-vă că toate becurile sunt la locul lor prin apăsarea întrerupătorului de ceaţă spate şi mai apoi verificaţi dacă lumina funcţionează corect. În cazul în care defecţiunile sunt minore şi optaţi în continuare pentru achiziţionarea autovehiculului este important să ştiţi că la 4 Cars România găsiţi cele mai multe piese şi accesorii pentru acest model de maşină, menite să asigure circulaţia în siguranţă pe timp de noapte.
Motorul este un alt aspect de verificat atunci când achiziţionaţi un Audi second-hand, în principal pentru că acesta asigură funcţionarea maşinii şi mai apoi poate împiedică unele daune mai mari. Verificaţi dacă uleiul de motor folosit a fost schimbat şi deschideţi capota pentru a verifica şi nivelul lichidului de servodirecţie, care ar trebui să fie de culoare verde, precum şi lichidul de răcire, care trebuie să fie de culoare roz sau mov, urmat de lichidul de frână în nuanţe de alb. Dacă aceste culori sunt cele indicate, atunci proprietarul nu a înlocuit unele echipamente fiind cele setate din fabrica Audi.
Interiorul trebuie să ţină de examinarea huselor şi a covoarelor, a banchetelor şi a portbagajului maşinii. În funcţie de uzura acestora, proprietarul ar fi putut să le recondiţioneze sau să le schimbe. Urmăriţi orice uzură, orice zgârietură de bord, care să atragă atenţia, pentru a mai ajusta preţul cerut pentru maşină. Verificarea sistemului auto, cel de încălzire şi a sistemului electric nu trebuie să lipsească, pentru că atunci când toate caracteristicile funcţionează se dezvăluie şi personalitatea proprietarului. Aduceţi la cunoştinţă vânzătorului tot ceea ce aţi observat, pentru a mai negocia preţul.