Ucenicul vrajitor

Ucenicul vrajitor

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJay Baruchel, Jon Turteltaub, Lawrence Konner, Mark Rosenthal, Nicolas Cage
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1508

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Sorcerer's Apprentice
An: 2010
Regia: Jon Turteltaub
Scris de: Lawrence Konner, Mark Rosenthal
Actori: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina
Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Drama, Fantezie

Walt Disney Studios, producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul Jon Turteltaub, creatorii francizei National Treasure, s-au reunit pentru a prezenta noua pelicula Ucenicul Vrajitor – un film comic de aventuri despre un vrajitor si ucenicul lui neindemanatic, care se gasesc prinsi in mijlocul unui vechi conflict intre bine si rau.

Balthazar Blake (Nicolas Cage) este un maestru vrajitor al Manhattanului zilelor noastre care incearca sa apere orasul de dusmanul cel mai aprig, Maxim Horvath (Alfred Molina). Balthazar nu o poate face singur, asa ca il recruteaza, sub titlu de protejat al sau, pe  Dave Stutler (Jay Baruchel), un tip aparent mediocru, care da dovada de un potential ascuns. Vrajitorul il supune pe complicele sau la un curs intensiv in arta si stiinta magiei pentru a putea lucra impreuna pentru a opri fortele intunericului. Dave va avea nevoie de tot curajul pe care il are pentru a supravietui antrenamentului, pentru a salva orasul si fata, in timp ce devine Ucenicul Vrajitor. Scenariul este scris de Matt Lopez si Doug Miro & Carlo Bernard dupa o poveste de-a lui Matt Lopez, Larry Konner si Mark Rosenthal.

Din distributie mai fac parte si  Monica Bellucci, Teresa Palmer, Toby Kebbell, Jake Cherry, Peyton List, Omar Benson Miller, Manish Dayal, Nicole Ehinger.