Iadul se dezlantuie 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriNicolas Cage, Todd Farmer, William Fichtner
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1346

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Drive Angry 3D
An: 2011
Durata: 104 minute
Regia: Patrick Lussier
Scris de: Todd Farmer, Patrick Lussier
Actori: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner
Gen: Actiune, Fantezie, Thriller

În cel mai nou 3D de acţiune-aventură al aceluiasi regizor al productiei „My Bloody Valentine”, Patrick Lussier, Drive Angry il aduce pe ecrane pe Nicolas Cage ca Milton, un infractor rigid care a fost aruncat din iad ca o ultimă şansă de răscumpărare. Intenţionand sa opreasca un cult vicios care i-a ucis fiica, el are trei zile pentru a-i impiedica să-i sacrifice nepoata sub lună plină.

Milton se aliaza de Piper (Amber Heard) - o chelneriţă tânără, sexy, care face rost de masina fostul ei prieten, în scopul de a-l ajuta pe Milton. Acum, sunt doi pe urmele liderului mortal al cultului, Iona King (Billy Burke), care consideră că este destinul lui sa foloseasca copilul pentru a dezlănţui iadul pe pământ.

Dar cultul însetat de sânge este ultimul dintre problemele lui Milton. Poliţia e pe urmele lui, si, mai rău, un criminal enigmatic cunoscut doar ca "Contabilul", care a fost trimis de diavol pentru a-l prinde pe Milton şi a-l trimite înapoi în iad. Cu viclenie haina şi cruzime hipnotica, contabilul il urmăreste necruţător pe Milton în toată ţara până cand misiunea sa va fi îndeplinită.

Alimentat cu benzina superioara şi furie pură, Milton trebuie să-si utilizeze mânia pentru a merge dincolo de toate limitele umane pentru a razbuna uciderea fiicei sale, înainte ca ultima lui şansă de răscumpărare sa fie revocată.