Tu profiți de lucrurile gratis de pe internet?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurishopping
Ultima actualizareMiercuri 10 august 2022
Vizualizari386

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vara este sezonul reducerilor și al promoțiilor, în special în mediul online, unde toate site-urile și paginile de social media se luptă pentru followeri. Printre lucrurile gratuite pe care le poți obține online, se numără: discounturi, premii, cursuri gratuite și free trials.

Cum poți obține reduceri online?


Multe branduri se folosesc de reduceri pentru a-și loializa baza de clienți, iar acum, aceste reduceri s-au mutat în mediul online. Una dintre cele mai răspândite forme de a oferi reduceri și a fideliza clientela, este newsletter-ul. Multe companii, în special cele care comercializează piese vestimentare, oferă discounturi în schimbul abonării la newsletter. Tot ce trebuie să faci este să le lași o adresă de email și să confirmi abonarea. Alte companii oferă premii sau reduceri dacă lași review sau completezi diverse chestionare.

Firmele care prestează diverse servicii online, de genul antrenamente fitness, diverse cursuri, show-uri online etc. oferă ore gratuite sau bilete la spectacole, dacă le urmărești paginile de social media, care reprezintă principalele canale de comunicare ale brandurilor din ziua de azi. Chiar și serviciile de streaming folosesc astfel de stimulente pentru a atrage clienți noi. Site-uri ca Netflix, HBO Max sau Skill Share oferă zile gratuite, pentru a genera noi abonamente.

Industria divertismentului online a oferit free trials încă de la începuturile sale, iar jocurile au fost printre primele care au abordat acest stimulent. Site-uri precum Steam au câștigat o bază mare de clienți prin faptul că permit testarea jocurilor înainte de cumpărarea lor. Chiar și cele mai cunoscute jocuri de pe Battlenet, cum ar fi World of Warcraft sau Diablo II, oferă până la 20 de zile gratuite de joc. Același lucru este valabil și pentru diverse site-uri de divertisment online care oferă promoții, cum ar fi campaniile cu rotiri gratuite sau diverse bonusuri de înscriere, astfel încât clienții să poată testa experiența, fără a fi condiționați în vreun fel.

De exemplu, site-ul Steam oferă „weekend-ul gratuit”, în care clienții au acces temporar la un joc. Utilizatorii pot încerca jocul gratuit, dar pierd accesul la expirarea perioadei, dacă nu cumpără jocul. De obicei, un weekend gratuit este însoțit și de o reducere. Aceste tipuri de stimulente sunt foarte bune pentru bugetul tău, deoarece îți permit să testezi produsul sau serviciul, înainte de a te decide să faci o achiziție consistentă.

Cum găsești cele mai bune oferte online?


Dacă nu știi de unde să începi să cauți promoții, este recomandat să urmărești paginile de Facebook și Instagram ale brandurilor tale preferate, pentru a fi la curent cu toate ofertele și reducerile acestora. Apoi, dacă vrei să primești oferte aleatorii de pe internet, poți să urmărești site-uri dedicate obținerii de lucruri gratuite, precum bestdealz.ro sau cuponeria.ro. Aceste site-uri de cupoane de top sunt ofertante, deoarece au parteneriate cu mii de comercianți populari și îți permit să cauți reduceri după categorie sau după numele magazinului. Cupoanele sunt testate și verificate înainte de publicare, dar poți vedea și de câte ori a fost folosit un anumit cod în acea zi, pentru a ști dacă funcționează sau nu.

Mai există și site-uri care oferă cashback la fiecare achiziție de la magazinele partenere, precum picodi.ro. Site-urile de cashback sunt o idee simplă. În loc să mergi direct la un magazin, poți să accesezi magazinul online al unui comerciant cu amănuntul, printr-un link de pe un site web cashback. Îți primești în continuare articolul direct de la retailer, dar primești și bani înapoi de pe site-ul cashback. Este adesea un procent din prețul total pe care l-ai plătit.

Alte forme de a obține produse gratuite online sunt completarea unor chestionare de la diverse companii de marketing research - multe firme fac studii de piață pentru a vedea rezultatele unor campanii de marketing și folosesc diverse premii ca stimulente, inclusiv bonuri valorice sau vouchere de cumpărături, ori participarea la giveaway-urile de pe paginile diverșilor influenceri. În ziua de azi, influencerii au devenit un instrument indispensabil în promovarea multor servicii și produse.

Sursa foto: images.pexels.com