Trusele de scule pentru acasă sunt indispensabile!

Trusele de scule pentru acasă sunt indispensabile!

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriscule
Ultima actualizareLuni 14 decembrie 2020
Vizualizari278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poate că te-ai întrebat de multe ori până acum dacă știi cum să alegi cea mai bună truse de scula pentru acasă, astfel încât să ai parte de rezultate pe măsura așteptărilor tale. Ei bine, atât șoferii care dețin un minim de cunoștințe cât și persoanele care lucrează în domeniul reparațiilor auto, au nevoie de o trusa de scule pentru acasă.

Experții în acest domeniu cunosc toate detaliile necesare și bine stabilite cu ajutorul cărora pot să facă o achiziție de acest gen, însă șoferii începători au nevoie de informații și sfaturi pentru a lua o decizie înțeleaptă. Dacă eșți un mecanic amator, cel mai indicat ar fi să optezi pentru o varianta puțin accesorizata și mai simplă. Însă dacă ești un profesionist, cel mai bine ar fi să optezi pentru o trusa profesională. Fie că ai nevoie de o trusa auto sau pur și simplu de o trusa pentru electricieni, există câteva piese care nu ar trebui să lipsească dintr-un astfel de kit.

Chiar și dacă nu ai o profesie de acest gen sau dacă nu deții un autoturism, ai nevoie de o cutie cu unelte pe care să o utilizezi pentru reparațiile de zi cu zi acasă. Ce faci în momentul în care trebuie să îndepărtezi șuruburile ruginite, să asamblezi o piesă de mobilier sau să sectionezi fire, când nu ai la dispoziție ustensilele necesare?

Pentru o cutie de unelte necesară unui mecanic, ar fi bine să te asiguri de faptul că produsul pe care dorești să îl achiziționezi include cât mai multe șurubelnițe și măsuri de chei. Ar fi bine să verifici dacă modelul pe care îl alegi îți oferă chei lungi sau convenționale, vârfuri de șurubelniță interschimbabile sau imbusuri.

Un dulgher va avea nevoie de alt tip de unelte, printre care: două dălți, placă de șlefuit, ciocanul de dulger, ruletă, metrul de tâmplărie, etc. În orice caz, reține faptul că o trusa de scule pentru acasă nu poate înlocui mașină de găurit, fierăstrăul electric, șurubelniță electrică, etc. Ar fi bine să ai toate aceste produse la îndemână, ori de câte ori îți dorești să te apuci de treabă și să nu îți lipsească absolut nimic din propria gospodărie!

Dacă te vei orienta asupra produselor de înaltă calitate, cu siguranță vei lua o decizie foarte bună. S-ar putea să fii copleșit de varietatea de variante disponibile pe piață și pur și simplu să nu știi ce să iei în considerare atunci când ești pe cale de a achiziționa o trusa de scule pentru acasă, astfel încât să îți acoperi nevoile integral.

Dacă ai nevoie de o trusa de scule potrivită pentru uzul casnic, optează pentru o trusa de scule universală care să includă categoriile de unelte de care te poți folosi. Pe de altă parte, dacă eșți un electrician, mecanic auto, tâmplar sau ai altă specializare, îndreaptă-ți atenția cu încrede aspră unei truse profesionale, care să incorporeze piesele de care ai nevoie.

Pentru electricieni, trusa ar trebui să conțină: chei fixe, tăietor lateral, tubulare, clicket, extensie iar mânerele acestor scule ar trebui să fie din cauciuc.

Trusele de scule auto trebuie să conțină: surubelnita stea, torx-uri hexagon, șurubelniță cruce, șurubelniță stea cuplu de siguranță, chei tubulare care au diverse dimensiuni și nu numai.

Ar fi indicat că trusa de acasă să aibă: patent sfic, clește papagal, patent multifunctional, lame de schimb bomfaier, bomfaier, ciocan, nivela, șurubelnițe de diverse dimensiuni, creion tensiune, piuneze, cuie, șurubelnițe de precizie, capetele tubulare.

Pentru a beneficia de o durabilitate ridicată, ar fi bine că materialul să fie unul rezistent. Oțelul-crom este un aliaj rezistent care, chiar dacă este destul de scump, investiția se amortizează în timp. Nu te teme să dai bani la început deoarece materialele slab calitative au nevoie de înlocuire imediată, deoarece se vor deteriora destul de rapid. În plus, nimeni nu își dorește să i se rupă șurubelniță sau cheia atunci când are nevoie de o reparație imediată. Pe lângă materialele din care sunt fabricate sculele, este foarte important și materialul din care este fabricată trusa în sine.

Bazează-te mereu pe un raport calitate-preț echilibrat, astfel încât să ai parte de rezultate pe măsura așteptărilor tale! Informeaza-te din timp și totul va fi perfect!

Sursa foto: cdn.pixabay.com/photo/2015/07/28/20/55/tools-864983_960_720.jpg