Despre transportul agabaritic și evoluția spectaculoasă pe care o cunoaște

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport agabaritic
Ultima actualizareJoi 3 octombrie 2019
Vizualizari796

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din dorința de extindere și dezvoltare pe plan național și nu numai, au luat naștere firmele de transport agabaritic. Ele reprezintă unul dintre pilonii de bază pentru multe dintre industriile ce își desfășoară activitatea pe diferite piețe de profil. Având în vedere că există diverse aparaturi și construcții mobile voluminoase, deplasarea lor nu ar fi posibilă dacă nu ar exista firmele de transport agabaritic. Mai pe scurt, dezvoltarea și extinderea s-ar realiza într-un ritm lent.

Dorința de a stimula expansiunea și dezvoltarea economiei, dar și a mijloacelor de transport a fost cea de la care a luat naștere și Holleman, în 1997 mai exact. Totul a început de la transporturile agabaritice și grele, interne și internaționale. Următoarele etape sunt spectaculoase, cei interesați le vor afla în cele ce urmează.

De la pasiune la un business fruntaș pe piața de profil

Totul a început timid, activitatea desfășurându-se inițial doar la nivel național. Apoi, în anul 2006, Holleman s-a extins în Bulgaria și Serbia. Un an mai târziu, extensia se realizează și în Moldova, mai exact în Chișinău. Lucrurile nu se opresc aici pentru că în 2008, Holleman continuă expansiunea cu o nouă filială în Ungaria și mai apoi în Ucraina, în anul 2009. În prezent, Holleman se bucură de admirația deplină a locuitorilor din România și Estul Europei. În această zonă geografică, firma a creat un parc auto ce se clasează cu ușurință pe un loc fruntaș în topul celor mai performante și voluminoase. Site-ul oficial, www.holleman.ro, este dovada lucrului bine făcut în toți acești ani de activitate.

Ce recomandă activitatea firmei Holleman?

Printre cele mai complicate operațiuni pe care firma le realizează cu devotament, se numără transportul utilajelor agricole, de construcții, transportul turbinelor eoliene și al structurilor metalice, transportul vagoanelor, ambarcațiunilor și al aeronavelor, iar lista nu se oprește aici. Toate acestea fac parte din portofoliul de transport echipamente agabaritice cu care firma se poate mândri.

Pentru a se putea plia pe nevoile diverse ale publicului, Holleman desfășoară și activități complementare pentru divizii specializate, precum:

  • Închirieri macarale;
  • Manipulări echipamente grele, montaje și mutări industriale;
  • Instalații turbine eoliene;
  • Service camioane;
  • Transport marfă generală;
  • Producție agricolă.

Misiunea echipei Holleman!

Scopul pentru care a luat naștere această afacere este unul exact – oferirea de servicii de transport agabaritic și greu, atât pe plan intern, cât și internațional. De la acest scop a prins contur și viziunea Holleman. Firma își propune să se dezvolte din ce în ce mai mult pentru ca serviciile pe care le oferă să fie cunoscute de oricine. Ele stau sub semnul profesionalismului și a flexibilității – relația cu clienții fiind una puternică, totul depinzând de dorințele lor.

Atitudinea pozitivă, pasiunea și devotamentul sunt alte 3 calități ce recomandă echipa Holleman ca fiind cea de care industriile românești au nevoie. Holleman, firma de transport agabaritic internațional, este cea care nu își oprește expansiunea aici. Realizarea transporturilor grele și complexe este de fiecare dată o provocare pentru echipă, pe care o îndeplinește cu succes. Pe holleman.ro, cei interesați găsesc și mai multe informații cu privire la serviciile complexe ce le sunt puse la dispoziție.