Tortul nuntii regale

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5406

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printul William si Catherine Middleton au ales pentru tort sa colaboreze cu designerul de prajituri din Leicestershire, Fiona Cairns.


Tortul de nunta va avea multe straturi umplute cu fructe traditionale si va fi ornat cu frisca si inghetata alba. De asemenea, vor fi prezente puternice arome britanice, in special cele cu tema florala, se va folosi tehnica Joseph Lambeth.





Fiona Cairns, cea care a decorat tortul regal


Fiona Cairns, cea care a decorat tortul regal



Cea care se va ocupa de tort, Fiona Cairns, si-a ales un stil creativ de a aranja cat mai frumos tortul si va utiliza ingrediente britanice.


Se pare ca Fiona a inceput la varsta de 25 de ani sa realizeze torturi si prajituri, iar acum a ajuns sa faca arta din gatit, in inima Angliei, la Leicestershire.


Fiona Cairns a fost contactata initial in februarie, 2011. Ca orice alta mireasa, Kate si-a facut singura cercetarile in ceea ce priveste designul prajiturilor, iar cand s-a intalnit cu Fiona i-a explicat clar cum isi doreste sa arate tortul din ziua nuntii regale.





model de tort regal


model de tort regal



Tehnica Lambeth deriva dintr-un stil de decorare care a fost foarte popular in Anglia unde bucatarii si decoratori foloseau diverse tehnucu pentru a realiza imagini 3D, frunze, flori si alte ornamente.


Metoda este inca populari si azi si frecvent utilizata de cei care fac torturi de nunta. In plus, cuplul a ales de asemenea, Compania de Prajituri McVitie pentru a crea o prajitura cu biscuiti de ciocolata pentru receptia de la Palatul Buckingham. Acesti biscuiti vor fi facuti dupa o reteta a familiei regale si a fost ceruta de Printul William.