TOP 5 locuri din America de Sud pe care orice milionar trebuie să le viziteze

TOP 5 locuri din America de Sud pe care orice milionar trebuie să le viziteze

Detalii

CategoriiTurism
Taguricalatorii, concediu, turism
Ultima actualizareMarti 28 decembrie 2021
Vizualizari95

Voteaza & Distribuie

Descriere

America de Sud este, pur și simplu, un continent plin de superlative. Dacă te-ai gândit vreodată să vezi ce poate oferi minunata noastră planetă, atunci America de Sude este locul care te interesează. Acest continent enorm oferă cea mai mare biodiversitate de pe Pământ. Dar hai să vedem care sunt cele mai frumoase locuri din America de Sud pe care orice milionar trebuie să le viziteze!

1. Peru

Fiind centrul civilizației incașe, Peru este recunoscut pentru numeroasele sale situri arheologice, ruine și hieroglife. Oamenii din Peru sunt extrem de mândri de cultura și civilizația lor. De aceea, primesc cu bucurie noi vizitatori din toate colțurile lumii. Cireașa de pe tort din Peru este, fără îndoială, Machu Pichu. Situată în vârful munților, această minune arheologică nu dezamăgește niciun turist. Terasele imense, zidurile înalte și hieroglifele te fac să simți pe propria piele misterele civilizației Incașe. Fără îndoială, Peru și, mai exact, Machu Pichu reprezintă o destinație pentru orice milionar.

2. Chile

Dacă vei câștiga, de exemplu, la faimoasa loterie italiană SuperEnalotto, poți vizita Chile. Pur și simplu ai prea multe lucruri de făcut în această țară, că nu știu cu ce să încep. Țara este extrem de vastă, însă exact acest lucru o face diversă și fascinantă. Deșertul Atacama este unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat din lume. În același timp, este cel mai uscat deșert de pe Pământ (mai uscat decât faimosul deșert Sahara!). Totuși, vizitatorii se pot bucura de priveliști extraordinare. Vei descoperi aici culori extraordinare, cer însorit și o atmosferă liniștită. Noaptea, te poți bucura de o priveliște nemaivăzută - cerul înstelat. Datorită lipsei poluării luminoase, vei vedea mai multe stele decât ți-ai imaginat vreodată că există.

3. Bolivia

Bolivia este țara cu capitala situată la cea mai mare înălțime din lume. La Paz se regăsește la o altitudine de aproximativ 3600 de metri. Altfel spus, orașul cel mai populat din Bolivia este situat cu 1 kilometru mai sus decât cel mai înalt vârf din țara noastră, Vârful Moldoveanu! Lăsând acest aspect deoparte, bolivia este o țară care strălucește la capitolul cultură. Comunități native de indigeni încă țin morțiș la tradițiile lor, tradiții atât de ciudate din perspectiva noastră, a europenilor.

4. Columbia

Columbia este unul dintre cele mai colorate locuri din America de Sud. Festivalurile din această țară au ridicat nivelul de trai al populației, având milioane de vizitatori anual. De asemenea, vei găsi aici cea mai bună cafea din lume. Deși a fost recunoscută ca fiind o țară destul de periculoasă din punct de vedere al infracțiunilor, Columbia și-a revenit în ultima perioadă. Existența unui guvern stabil a făcut ca rata criminalității să scadă considerabil. Astfel, această țară a devenit din ce în ce mai vizitată. Și numărul turiștilor crește în fiecare an.

5. Ecuador

În ultimii ani, Ecuador a primit din ce în ce mai multă atenție din partea turiștilor. Majoritatea acestora s-au îndrăgostit pe loc de frumusețile locului. Ba chiar mai mult, mulți dintre aceștia ajung chiar să se stabilească aici, mulțumită calității vieții, a vremii plăcute și a bunătății localnicilor. Ecuadorul este locul în care vei găsi cele mai mari rezervații naturale UNESCO. Vei fi plăcut surprins de frumusețile naturale ale țării de la ecuator.

Acestea au fost cele mai interesante locuri din America de Sud pe care orice milionar trebuie să le vadă măcar o dată în viață. Indiferent dacă iubești istoria, cultura sau pur și simplu priveliștile magnifice, vei găsi în America de Sud tot ceea ce cauți.