Terenuri de vanzare la Corbu

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2552

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intr-o lume in care intoarcerea la natura a devenit obiectiv turistic, cu tendinte clare de a deveni un mod de existenta, in care oamenii vor liniste, vegetatie, aproprierea familiei si a prietenilor, va propun doua loturi de teren de 5.000 mp. Unul langa lacul Tasaul, si celalalt langa viitoarea statiune Europa, in apropierea plajelor Corbu si Vadu (8 km nord de Mamaia).

Terenul de langa lacul Tasaul e locul ideal pentru cei ce iubesc linistea nefireasca, meditatia, pentru cei ce doresc sa se redescopere.

Al doilea este amplasat intr-o zona care a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii doi ani, deschizand posibilitati avantajoase de investitie pe termen scurt si mediu. Ele ofera sansa construirii de case de vacanta sau pensiuni turistice langa mare la un pret avantajos. Plajele din zona Corbu - Vadu sunt unice, avand latimi cuprinse intre 200 si 400 m.

Autoritatile din Corbu vor sa atraga fonduri europene si private pentru construirea unei noi statiuni care sa fie deschisa turistilor si in timpul iernii. Mai multe hoteluri, un sat de vacanta si un port turistic ar urma sa apara si la Vadu. Conform primarului din localitate: „Interesul fata de acest proiect este mare. Deja au venit unii investitori care au achizitionat 10.000 mp in extravilan pentru a-si construi cateva vile de vacanta, pensiuni si hoteluri. La acestea se adauga si pensiunea turistica existenta deja pe malul lacului, loc frecventat anual de numerosi turisti, majoritatea fiind englezi veniti special pentru cursurile de canotaj care se fac acolo. Am discutat recent cu un investitor englez, impresionat de potentialul zonei, care si-a manifestat interesul de a aduce bani in comuna pentru a infiinta un mic port destinat ambarcatiunilor usoare.".

Metode de relaxare: windsurfing, kitesurfing, sporturi cu vele, scufundari, snorkeling, pescuit sportiv, birds watching, echitatie, circuite de ATV, motocross si biciclism.

Obiective turistice: cetatea Histria, cetatea Enisala si Delta Dunarii.