Tehnici de intretinere corporala din anii '50

Tehnici de intretinere corporala din anii '50

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1340

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anii ’60 si ’70 revin in forta in materie de fashion. In lifestyle a venit timpul pentru babyboomers, pentru vremuri in roz, cu obsesii explozive in ce priveste intretinerea corporala.


Daca obisnuiti sa cititi reviste, sigur ati gasit in fiecare cel putin un articol de lifestyle care aminteste de anii de dupa al doilea razboi mondial.


Iata doua dintre tehnicile consacrate de intretinere corporala din anii '50 pastrate pana astazi:


Step-ul


aerobic stepSalile de step erau in voga acum 50 de ani! Cine nu visa la un partener ca Fred Astaire? Tipologii feminine care sa aminteasca de Ginger Rogers erau cautate insistent de barbati. Si ce mama nu isi coafa fetita ca sa o imite pe micuta Sheryl Temple?


In prezent salile de step (aerobic step) sunt din nou devastate. In New York, in ultimele 2 luni s-au deschis peste 20 de sali de step, iar la Londra tot mai multe britanice inlocuiesc aerobicul cu step-ul! In Franta, la Nisa, exista un curs de step pe care nici o diva care isi petrece vacanta la Saint Tropez nu il rateaza.


hula hopHula Hop


Cu hula hop se ard ca 270 de calorii pe ora. Aceasta tehnica ajuta la fortificarea muschilor abdominali si funduletul capata o forma rotunda de invidiat!


Hula hop-ul, originar din Los Angeles, este cel mai sexy sport de intretinere corporala. Nu putini sunt dj-ii care s-au grabit sa mixeze piese care evoca anii ’50 si sunt ideale pentru ritmurile prin inel!